Zvracím krev v 11. tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2597
17.1.12 23:36

Zvracím krev...

Teď jsem se docela vylekala, celý den mi bylo dobře, k večeru jsem začala být unavená, ale to je normální. Před chvílí se mi udělalo zle a zvracela jsem i krev. Teď mě bolí hlava, v krku a tlačí mě mírně na hrudi, ale nevím jestli to není spíš z toho, že jsem se lekla. Jsem v 11.tt, nemůže to být něco vážnějšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3832
17.1.12 23:37
Gabulle píše:
Teď jsem se docela vylekala, celý den mi bylo dobře, k večeru jsem začala být unavená, ale to je normální. Před chvílí se mi udělalo zle a zvracela jsem i krev. Teď mě bolí hlava, v krku a tlačí mě mírně na hrudi, ale nevím jestli to není spíš z toho, že jsem se lekla. Jsem v 11.tt, nemůže to být něco vážnějšího?

nemůžou to být žaludeční vředy? Ráno bych hned naklusala k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.1.12 23:38

Určitě si zajdi hnedka ráno k doktorovi..Nemusí to být nic vážného,asi něco se žaludkem..

• Citovat
  • Upravit
2616
17.1.12 23:40

Zvracení s příměsí krve nebo krve, je nutné nechat vyšetřit bezodkladně. Takže se seber a jeď. Toť za mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
17.1.12 23:41
TýnkaK píše:
Zvracení s příměsí krve nebo krve, je nutné nechat vyšetřit bezodkladně. Takže se seber a jeď. Toť za mě.

Anebo tam zkus alespoň zavolat. Pokud by se to opakovalo, nečekala bych do rána, jela bych hned, připadně si zavolala sanitku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
17.1.12 23:41

Ahoj a jak to zvracení vypadá? Ja taky cca v tomto týdnu zvracela krev ,ale byli to spíš takové krvavé vlákna. Ja hned letěla do nemocnice a tam mi nakonec dělali gastroskopii :-(( ale vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
17.1.12 23:42

Myslím že vředy to být nemůžou, to je prý hodně bolestivé. Už mám 4 dny průjem, ale tak tomu jsem pozornost nijak nevěnovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
17.1.12 23:43

Ihned na pohotovost !!! Nemá cenu na nic čekat. Buď bude léčba nebo uklidnění. Určitě bych nečekala na ráno. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.1.12 23:45

já teda mám vředy a takhle mě začal záchvat a následně i prsknutí..teda ale měla jsem bolesti.Rozhodně bych šla okamžitě k lékaři :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
17.1.12 23:47
dana59 píše:
Ihned na pohotovost !!! Nemá cenu na nic čekat. Buď bude léčba nebo uklidnění. Určitě bych nečekala na ráno. Hodně štěstí

Přidávám se a taky bych asi raděj na tu pohotovost zajela. Jistota je jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
17.1.12 23:51

Nechci zbytečně jančit. Jestli se to bude opakovat, tak pojedu na pohotovost, jinak si zajdu ráno k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
18.1.12 00:02

já bych teda jela hned. Můj bývalej taky jednou v noci začal zvracet krev a když jsem volala na pohotovost, hned pro něj poslali sanitku a akce jak z filmu :nevim: ale je pravda že zvracel víckrát posobě… stejně myslím, že by bylo vhodný, aby tě viděli hned, tohle jančení určitě není…držím palce, u nás to tenkrát dopadlo dobře, ještě tu noc ho po vyšetření nakonec pustili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1202
18.1.12 00:11

Pokud jsi tehotna… tak bych aspon zavolala o radu, jestli prijet rovnou. Zvraceni krve neni rozhodne nic normalniho - zejmena pokud si jinak zdrava. Rozhodne jim nezapomen rict i v tom telefonu, ze jsi tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.1.12 00:23
Gabulle píše:
Nechci zbytečně jančit. Jestli se to bude opakovat, tak pojedu na pohotovost, jinak si zajdu ráno k doktorce.
8o 8o 8o Proboha, jaký jančení? Jsem zdr. sestra a zodpovědně ti říkám, že tohle je na doktora ihned. Může to být skutečně něco banálního, ale taky ne. A pokud ne, může ti jít velmi rychle o h.ubu. To je důvod, proč se zvracení krve musí řešit okamžitě vyšetřením u lékaře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1202
18.1.12 00:27

TynkaK - mozna to vyznelo ted hur, ale asi jsi mela rovnou napsat u toho prvniho prispevku, ze jsi zdravotni sestra a tohle je tvuj ODBORNY nazor, na rozdil od nas ostatnich, ktere se tu snazi poradit laicky. A alou pryc to zkontrolovat. Tazatelka nema tuseni, kdo je kdo… a zrejme vychazi ze zkusenosti, ze se k doktorum „nejezdi s blbinama“, protoze je potom cloveku vetsinou dano najevo, ze je „plasan“. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí