Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teď jsem se docela vylekala, celý den mi bylo dobře, k večeru jsem začala být unavená, ale to je normální. Před chvílí se mi udělalo zle a zvracela jsem i krev. Teď mě bolí hlava, v krku a tlačí mě mírně na hrudi, ale nevím jestli to není spíš z toho, že jsem se lekla. Jsem v 11.tt, nemůže to být něco vážnějšího?
Gabulle píše:
Teď jsem se docela vylekala, celý den mi bylo dobře, k večeru jsem začala být unavená, ale to je normální. Před chvílí se mi udělalo zle a zvracela jsem i krev. Teď mě bolí hlava, v krku a tlačí mě mírně na hrudi, ale nevím jestli to není spíš z toho, že jsem se lekla. Jsem v 11.tt, nemůže to být něco vážnějšího?
nemůžou to být žaludeční vředy? Ráno bych hned naklusala k doktorovi
Určitě si zajdi hnedka ráno k doktorovi..Nemusí to být nic vážného,asi něco se žaludkem..
Zvracení s příměsí krve nebo krve, je nutné nechat vyšetřit bezodkladně. Takže se seber a jeď. Toť za mě.
TýnkaK píše:
Zvracení s příměsí krve nebo krve, je nutné nechat vyšetřit bezodkladně. Takže se seber a jeď. Toť za mě.
Anebo tam zkus alespoň zavolat. Pokud by se to opakovalo, nečekala bych do rána, jela bych hned, připadně si zavolala sanitku…
Ahoj a jak to zvracení vypadá? Ja taky cca v tomto týdnu zvracela krev ,ale byli to spíš takové krvavé vlákna. Ja hned letěla do nemocnice a tam mi nakonec dělali gastroskopii
ale vše v pořádku ![]()
Myslím že vředy to být nemůžou, to je prý hodně bolestivé. Už mám 4 dny průjem, ale tak tomu jsem pozornost nijak nevěnovala.
Ihned na pohotovost !!! Nemá cenu na nic čekat. Buď bude léčba nebo uklidnění. Určitě bych nečekala na ráno. Hodně štěstí
já teda mám vředy a takhle mě začal záchvat a následně i prsknutí..teda ale měla jsem bolesti.Rozhodně bych šla okamžitě k lékaři
![]()
dana59 píše:
Ihned na pohotovost !!! Nemá cenu na nic čekat. Buď bude léčba nebo uklidnění. Určitě bych nečekala na ráno. Hodně štěstí
Přidávám se a taky bych asi raděj na tu pohotovost zajela. Jistota je jistota
Nechci zbytečně jančit. Jestli se to bude opakovat, tak pojedu na pohotovost, jinak si zajdu ráno k doktorce.
já bych teda jela hned. Můj bývalej taky jednou v noci začal zvracet krev a když jsem volala na pohotovost, hned pro něj poslali sanitku a akce jak z filmu
ale je pravda že zvracel víckrát posobě… stejně myslím, že by bylo vhodný, aby tě viděli hned, tohle jančení určitě není…držím palce, u nás to tenkrát dopadlo dobře, ještě tu noc ho po vyšetření nakonec pustili…
Pokud jsi tehotna… tak bych aspon zavolala o radu, jestli prijet rovnou. Zvraceni krve neni rozhodne nic normalniho - zejmena pokud si jinak zdrava. Rozhodne jim nezapomen rict i v tom telefonu, ze jsi tehotna.
Gabulle píše:
Nechci zbytečně jančit. Jestli se to bude opakovat, tak pojedu na pohotovost, jinak si zajdu ráno k doktorce.
TynkaK - mozna to vyznelo ted hur, ale asi jsi mela rovnou napsat u toho prvniho prispevku, ze jsi zdravotni sestra a tohle je tvuj ODBORNY nazor, na rozdil od nas ostatnich, ktere se tu snazi poradit laicky. A alou pryc to zkontrolovat. Tazatelka nema tuseni, kdo je kdo… a zrejme vychazi ze zkusenosti, ze se k doktorum „nejezdi s blbinama“, protoze je potom cloveku vetsinou dano najevo, ze je „plasan“. ![]()