Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
TynkaK - mozna to vyznelo ted hur, ale asi jsi mela rovnou napsat u toho prvniho prispevku, ze jsi zdravotni sestra a tohle je tvuj ODBORNY nazor, na rozdil od nas ostatnich, ktere se tu snazi poradit laicky. A alou pryc to zkontrolovat. Tazatelka nema tuseni, kdo je kdo… a zrejme vychazi ze zkusenosti, ze se k doktorum „nejezdi s blbinama“, protoze je potom cloveku vetsinou dano najevo, ze je „plasan“. ![]()
santi píše:Ano, měla jsem to napsat asi hned, nějak mě to v tu chvíli nenapadlo.
TynkaK - mozna to vyznelo ted hur, ale asi jsi mela rovnou napsat u toho prvniho prispevku, ze jsi zdravotni sestra a tohle je tvuj ODBORNY nazor, na rozdil od nas ostatnich, ktere se tu snazi poradit laicky. A alou pryc to zkontrolovat. Tazatelka nema tuseni, kdo je kdo… a zrejme vychazi ze zkusenosti, ze se k doktorum „nejezdi s blbinama“, protoze je potom cloveku vetsinou dano najevo, ze je „plasan“.
To by mě zajímalo, jeslti zakladatelka jela. Jsem z těch lidí, co čekají do rána a nechtějí být za plašany. Až to někdy přeháním.
Ale v tomto případě bych minimálně zavolala, ale spíš bych taky jela rovnou. ![]()
brácha bez jakýchkoliv dalších příznaků zvracel krev - žádné bolesti nic, praskl mu žaludeční vřed, bolesti neměl žádné…na pohotovost bych jela okamžitě, obzvlášť v těhotenství…jsem zvědavá jestli se zakladatelka ozve, držím palce!!!!
To zavání žaludečními vředy. Hned bych klusala k doktorovi. Zvlášť,pokud jsi těhu.
Zdravím holky, na pohotovost jsem nejela a udělala jsem dobře, opravdu bych jen jančila. Mám podrážděnou sliznici od zvracení a praskla mi nějaká cévka. Pro jistotu mě poslal dr na krev a moč. Moč byla hned a poslali mě z laborky zpátky k dr. Mám nějaký nález, ale neřekl mi zatím co to je. Prý mám dojít v pátek na kontrolu, že to už bude i krev, tak uvidíme.
Gabulle píše:
Zdravím holky, na pohotovost jsem nejela a udělala jsem dobře, opravdu bych jen jančila. Mám podrážděnou sliznici od zvracení a praskla mi nějaká cévka. Pro jistotu mě poslal dr na krev a moč. Moč byla hned a poslali mě z laborky zpátky k dr. Mám nějaký nález, ale neřekl mi zatím co to je. Prý mám dojít v pátek na kontrolu, že to už bude i krev, tak uvidíme.
Ano,takhle jsem to přesně měla já,ale ono se to opakovalo a doktor teda nic nechtěl nechat náhodě a dělal mi ještě gastro,i když se nakonec ukázalo,že je to z častého zvracení ![]()
Já s tím jela v noci do nemocnice sanitkou - měla jsem k tomu ale i bolestivý záchvat žaludku.. šla jsem na fibroskopii a vše v pořádku - ale asi bych neměla klid, dokud bych to nepodstoupila..
Doporučuji návštěvu lékaře.
Gabulle píše:To buď ráda, že to dopadlo dobře. Ani jako zdravotník bych si nelajznula to nechávat na ráno…
Snad to nebude nic vážného. Raději bych se nechala pořádně vyšetřit. Držím palce! ![]()