Zvracím krev v 11. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1202
18.1.12 00:27

TynkaK - mozna to vyznelo ted hur, ale asi jsi mela rovnou napsat u toho prvniho prispevku, ze jsi zdravotni sestra a tohle je tvuj ODBORNY nazor, na rozdil od nas ostatnich, ktere se tu snazi poradit laicky. A alou pryc to zkontrolovat. Tazatelka nema tuseni, kdo je kdo… a zrejme vychazi ze zkusenosti, ze se k doktorum „nejezdi s blbinama“, protoze je potom cloveku vetsinou dano najevo, ze je „plasan“. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.1.12 00:35
santi píše:
TynkaK - mozna to vyznelo ted hur, ale asi jsi mela rovnou napsat u toho prvniho prispevku, ze jsi zdravotni sestra a tohle je tvuj ODBORNY nazor, na rozdil od nas ostatnich, ktere se tu snazi poradit laicky. A alou pryc to zkontrolovat. Tazatelka nema tuseni, kdo je kdo… a zrejme vychazi ze zkusenosti, ze se k doktorum „nejezdi s blbinama“, protoze je potom cloveku vetsinou dano najevo, ze je „plasan“. :oops:
Ano, měla jsem to napsat asi hned, nějak mě to v tu chvíli nenapadlo. :oops: A ano, pacient je laik a proto jede k doktorovi, který je odborník. Teprve on posuzuje, je-li stav vážný nebo se jedná o banalitu. Že je někdo neprofesionální idiot a dává pacientovi sežrat, že přijel s kravinou, pak je to děsný. Nicméně by mě riziko, že budu za blba, nestálo za riziko ztáty dítěte (zakl. je těhotná), vlastního zdraví nebo dokonce života…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1202
18.1.12 00:44

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.1.12 08:06

To by mě zajímalo, jeslti zakladatelka jela. Jsem z těch lidí, co čekají do rána a nechtějí být za plašany. Až to někdy přeháním.
Ale v tomto případě bych minimálně zavolala, ale spíš bych taky jela rovnou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
18.1.12 08:47

brácha bez jakýchkoliv dalších příznaků zvracel krev - žádné bolesti nic, praskl mu žaludeční vřed, bolesti neměl žádné…na pohotovost bych jela okamžitě, obzvlášť v těhotenství…jsem zvědavá jestli se zakladatelka ozve, držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
18.1.12 09:47

já měla stejné příznaky a byla to salmonea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
18.1.12 10:39

To zavání žaludečními vředy. Hned bych klusala k doktorovi. Zvlášť,pokud jsi těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
18.1.12 13:22

Zdravím holky, na pohotovost jsem nejela a udělala jsem dobře, opravdu bych jen jančila. Mám podrážděnou sliznici od zvracení a praskla mi nějaká cévka. Pro jistotu mě poslal dr na krev a moč. Moč byla hned a poslali mě z laborky zpátky k dr. Mám nějaký nález, ale neřekl mi zatím co to je. Prý mám dojít v pátek na kontrolu, že to už bude i krev, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
18.1.12 13:29
Gabulle píše:
Zdravím holky, na pohotovost jsem nejela a udělala jsem dobře, opravdu bych jen jančila. Mám podrážděnou sliznici od zvracení a praskla mi nějaká cévka. Pro jistotu mě poslal dr na krev a moč. Moč byla hned a poslali mě z laborky zpátky k dr. Mám nějaký nález, ale neřekl mi zatím co to je. Prý mám dojít v pátek na kontrolu, že to už bude i krev, tak uvidíme.

Ano,takhle jsem to přesně měla já,ale ono se to opakovalo a doktor teda nic nechtěl nechat náhodě a dělal mi ještě gastro,i když se nakonec ukázalo,že je to z častého zvracení 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.1.12 14:13

Já s tím jela v noci do nemocnice sanitkou - měla jsem k tomu ale i bolestivý záchvat žaludku.. šla jsem na fibroskopii a vše v pořádku - ale asi bych neměla klid, dokud bych to nepodstoupila..
Doporučuji návštěvu lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.1.12 15:00
Gabulle píše:
To buď ráda, že to dopadlo dobře. Ani jako zdravotník bych si nelajznula to nechávat na ráno…

Snad to nebude nic vážného. Raději bych se nechala pořádně vyšetřit. Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí