Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem v pátém a mám to samé
už to nějak nevnímám, snažím se tomu nedávat žádný důraz. Mimčo se sem tam pohne, poslechnu si srdíčko a snažím se být klidná.. Už tak je mi záhadou, jak se to tam může vše vejít (navíc nemám žádné bříško) takže je mi jasné, že to asi musí i bolet ![]()
nestresuj se, vše je v pořádku, roste ti děloha. na poslíčky je myslím ještě brzo.
Taky jsem to měla
Myslím, že to je normální..V těhotenství jsem to taky řešila, pořád jsem se bála, jestli se něco neděje. Nakonec jsem porodila 5 dní po termínu, takže pokud to není nic hrozného, tak bych tomu nevěnovala nějakou pozornost..i když je to těžké ![]()
ahoj, jsem ve 22.týdnu, bolesti mě trápí poměrně často a křeče jsou někdy takové,že nemůžu ani chodit. Byla jsem fakt vystrašená, dokonce jsem jela i do nemocnice,ale vše máme v pořádku.tak už jsem si na to zvykla. Slyšela jsem,že celkem pomáha těhotenský pás, tak si ho koupím.
Ahojky jsem ve 32 tydnu za 8 tydnu bych mela rodit myslite ze uz jsou to poslicci? Bolest v podbrisku a do zad a do stehen..prepadne me i v noci:(
Hojky
Moc ti nepomohu také mám takový stavy,. Dnes 32+0 a už druhý den bolest do podbříšku jak při MS,.. Vždy je to jen chvilková bolest cca 5-10s. a malá se od té doby pohybuje minimálně,.. ![]()
@Turtle_no.1 No u me je to stale stejne dnes 33 tyden uz se mi to blizi…mala se rozjela s pohybama zaha pali jak blazen
Ahojky holky,jsem v 6 měsíci a mám občas bolesti do podbříšku jako při menstruaci na poslední ontrole jsem byla 3.1. a doktor mi řekl že u mě není co hlídat že je vše vpořádku a na další du až 31.1 mám docela strach aždej mi pokaždé říká něco jiného,někdo že to mohou být poslíčci a někdo že to je jak se roztahuje děloha a že tělo dostává v těhotenství zabrat,jinak se cítím úplně skvěle a žádné problémy nemám až na ty občasné slabé bolesti v podbříšku,chtěla bych vědět jestli to některá zvás také měla