Bolesti v podbříšku

marsi99
17.1.12 21:46

bolesti v podbříšku

Ahojky holky,jsem v 6 měsíci a mám občas bolesti do podbříšku jako při menstruaci na poslední ontrole jsem byla 3.1. a doktor mi řekl že u mě není co hlídat že je vše vpořádku a na další du až 31.1 mám docela strach aždej mi pokaždé říká něco jiného,někdo že to mohou být poslíčci a někdo že to je jak se roztahuje děloha a že tělo dostává v těhotenství zabrat,jinak se cítím úplně skvěle a žádné problémy nemám až na ty občasné slabé bolesti v podbříšku,chtěla bych vědět jestli to některá zvás také měla

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
17.1.12 21:53

Jsem v pátém a mám to samé :) už to nějak nevnímám, snažím se tomu nedávat žádný důraz. Mimčo se sem tam pohne, poslechnu si srdíčko a snažím se být klidná.. Už tak je mi záhadou, jak se to tam může vše vejít (navíc nemám žádné bříško) takže je mi jasné, že to asi musí i bolet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
17.1.12 21:54

nestresuj se, vše je v pořádku, roste ti děloha. na poslíčky je myslím ještě brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
17.1.12 21:56

Taky jsem to měla :-) Myslím, že to je normální..V těhotenství jsem to taky řešila, pořád jsem se bála, jestli se něco neděje. Nakonec jsem porodila 5 dní po termínu, takže pokud to není nic hrozného, tak bych tomu nevěnovala nějakou pozornost..i když je to těžké :-)

• Citovat
  • Upravit
17.1.12 23:21

ahoj, jsem ve 22.týdnu, bolesti mě trápí poměrně často a křeče jsou někdy takové,že nemůžu ani chodit. Byla jsem fakt vystrašená, dokonce jsem jela i do nemocnice,ale vše máme v pořádku.tak už jsem si na to zvykla. Slyšela jsem,že celkem pomáha těhotenský pás, tak si ho koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.10.16 03:55

Ahojky jsem ve 32 tydnu za 8 tydnu bych mela rodit myslite ze uz jsou to poslicci? Bolest v podbrisku a do zad a do stehen..prepadne me i v noci:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 10:51

Hojky :) Moc ti nepomohu také mám takový stavy,. Dnes 32+0 a už druhý den bolest do podbříšku jak při MS,.. Vždy je to jen chvilková bolest cca 5-10s. a malá se od té doby pohybuje minimálně,.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.10.16 20:04

@Turtle_no.1 No u me je to stale stejne dnes 33 tyden uz se mi to blizi…mala se rozjela s pohybama zaha pali jak blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí