Těhotenské příznaky

Anonymní
17.1.12 20:07

těhotenské příznaky

Ahoj holky prosím o radu jsem 13 DPO. Bolí mě v podbřišku(před MS se mi to předtím nestalo) Mám chutě pořád hlad, udalo se mi zle když jsem viděla vařené brokolice mastné jídlo z KFC mi taky neudálo dobře… můžou to být těhotenské příznaky??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.1.12 20:10

Ženy jsou schopné vsugerovat si cokoli. Udělej si test. Případně za pár dní.

• Citovat
  • Upravit
24870
17.1.12 20:10

:mrgreen: můžou a nemusí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.1.12 20:11

Můžou a stejně tak nemusí. Musíš počkat, jestli dorazí MS nebo ne, je to 50 na 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.1.12 20:11
Maky.p píše: :mrgreen: můžou a nemusí 8)

Maky byla jsi rychlejší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.12 20:29
Anonymní píše: Ženy jsou schopné vsugerovat si cokoli. Udělej si test. Případně za pár dní.

Ano..já jich měla..a nebyla jsem těhu a když jsem byla tak skoro nic ani sem je nepostřehla,jen mi to pka došlo co jsem zjistila že sem těhotná,že mi vlastbně nějede pivo,cíga..a motá se mi hlava jinak nic..to až pak jak sem to věděla tak sem jich najednou měla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 20:57

to jste mi moc neporadily… :mrgreen: je mi jasný,že to nikdo nevíte,ale chtěla jsem slyšet (číst) něco jako-jooo přesně tyhle příznaky jsem měla taky a zítra mám termín porodu ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
12505
17.1.12 20:59
Anonymní píše:
to jste mi moc neporadily… :mrgreen: je mi jasný,že to nikdo nevíte,ale chtěla jsem slyšet (číst) něco jako-jooo přesně tyhle příznaky jsem měla taky a zítra mám termín porodu ;) :lol:

ty máš zítra termín porodu a chtěla jsi vědět tohle????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
17.1.12 21:00

Ahoj a co test?ukázal něco?já jsem dnes 11DPO, cítím se jasně těhotně(bylo by to mé druhé), ale na testu nic, tak nevím, začínám spíš věřit že jsem mistr ve vsugerovávání:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 21:03

noooo to je právě problém… já i kamarádka tam cosi vidíme,ale ani jedna si nejsme jistá tím,jestli to je opravdu něco a nebo nic a my si to jen vsugerovaly… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.12 21:04
sunnyho.motylek píše:
Anonymní píše:
to jste mi moc neporadily… :mrgreen: je mi jasný,že to nikdo nevíte,ale chtěla jsem slyšet (číst) něco jako-jooo přesně tyhle příznaky jsem měla taky a zítra mám termín porodu ;) :lol:
ty máš zítra termín porodu a chtěla jsi vědět tohle????

nemám termín porodu… chtěla jsem,aby mi někdo něco takovýho napsal… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
27
17.1.12 21:12

držím palce ať to dopadne tak,jak si přeješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.13 17:21

Ahojte holky, mám dotaz. Zajímaly by mě vaše zkušenosti z těhotenskýmí příznaky, za jak dlouho po oplodění se vám projevili nebo ste něco pozorovaly? Zkrátka za jak dlouho bylo něco jinak? Jde o to že jsem hrozně rozežraná, mám zvláštní míchání jídel a veci co sem jedla dřív mi nechutnají a zase naopak… Nic není jisté a nechci aby někdo něco tušil, proto anonym, děkuji za pochopení:-)

• Citovat
  • Upravit
29436
18.2.13 17:32

Příspěvek upraven 12.05.16 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.2.13 17:35

Já když jsem otěhotněla, tak to byl první měsíc po vysazení prášků, co jsem neměla žádný příznaky :mrgreen: Respektive jsem byla hodně unavená a měla průjem, ale ani ve snu by mě nenapadlo, že se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí