Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem klasické MS příznaky a protože trvaly již delší dobu a MS se nedostavila, tak jsem chňapla po testu a bylo to tam
držím pěsti
@Anonymní píše:
Ahojte holky, mám dotaz. Zajímaly by mě vaše zkušenosti z těhotenskýmí příznaky, za jak dlouho po oplodění se vám projevili nebo ste něco pozorovaly? Zkrátka za jak dlouho bylo něco jinak? Jde o to že jsem hrozně rozežraná, mám zvláštní míchání jídel a veci co sem jedla dřív mi nechutnají a zase naopak… Nic není jisté a nechci aby někdo něco tušil, proto anonym, děkuji za pochopení:-)
Vynechání MS - první příznak.
Asi za týden až 10 dní poté nastoupily pravidelné celodenní nevolnosti a zvracení, které mě provázely několik měsíců obou mých těhotenství.
Takže u mě asi tak. ![]()
Já krom příznaku v podobě absence MS jsem na sobě nepozorovala nic mimiřádného asi až do sedmého týdne, kdy se dostavily nepravidelné nevolnosti, únava.. To je ale tak strašně idividuální, že podle toho se opravdu řídit nedá.. Jednu bolí prsa jak čert od 5.tt, jinou za celé těhotenství vůbec a to samé s nevolnostmi..hlavně se nesrovnávat! ![]()
Me jeste pred terminem MS bolela prsa, tekly mi z nich kapky „mlika“, byla jsem celkove unavena, pobolival podbrisek. Chute jsem teda zadne nemela, ale samozrejme u kazde zenske je to jine
Spatne od zaludku mi bylo az v 5.tt. Vesmes 11.den po ovulaci jsem si udelala desitkovy test a na nem byl duch ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké jste měli prvotní příznaky těhotenství? ???? Je mi 20, a s přítelem se snažíme o první miminko ????. Dnes ráno jsem se vzbudila se šílenými krečmi do podbřišku a Také do vaginy. Byla to velmi zvláštní bolest jakoby zevnitř. Poslední dobou mám i zvýšenou chuť k jídlu. Na obličeji se mi udělaly pupinky jako před menstruaci. Bříško mám nafouklé, a dost často v něm citim tlak a sem tam křeče.
Děkuji moc předem za rady nebo odpovědi. ![]()