Prothazin ve 34. tt

118
17.1.12 20:10

Prothazin ve 34.tt

AHoj maminky, dnes jsem dostala tyto prasky, ale jde mi o to, ze mam 19m chlapecka, ktery se v noci budi, prasky mam brat na noc…dostala jsem je na udrzeni miminka… jak moc se mi bude chtit spat? Potrebuju fungovat i v noci, tak se ptam, zda me vzbudi, kdyz mi malej bude plakat? Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
17.1.12 20:18

Ahoj,
na každýho ty prášky fungujou jinak. Já například když jsme ho vzala 1/4 tak jsme byla zfetovaná ještě druhej den. Když jsme ho dala synovi půlku tak to s ním aninehnulo. Takže těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
17.1.12 20:48

No tak já jsem hio brala v těhu taky a byla jsem jak s fetovaná a moc jsem nfungovala,ale pak jsem si na ne zvykla a fungovala jsem,ale ne na 100%.Ale jak píše Petrucha na každého to působí jinak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
17.1.12 20:58

Ahoj,

a kolik ho beres? Ja ho dostala po porodu maleho - z porodky jsem si domu donesla desny suchy drazdivy kasel. Neslo to nijak ovladat - chudak maly nadskakoval pri kojeni, jak jsem kaslala a i jsem ho po usnuti tim kaslem budila. A ja byla samozrejme desne grogy.
Ten prothazin mi pomohl - brala jsem ho ale jen malinko, 2× denne pulku a spat se mi po nem vubec nechtelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
17.1.12 21:04

mám doma dvě 15ti měsíční holky a funguju i s prothazinem, jen se mi díky němu líp spí, zaberu prostě líp, mám kvalitnější spánek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí