Neptal se Vás někdy manžel?

3694
6.8.24 21:46

Neptal se Vas nekdy manzel?

…co se na tomto portalu resi? Proc tu travite cas? Proc se nekdy chechtate na cele kolo a nekdy jste naopak nasupene? A co jste mu na to rekly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31291
6.8.24 21:58

Obcas se pta, obcas mu to povim, ale většinou ho to ani moc nezajima :mrgreen: bere to jakože se tu vyslepicim. Ja mam svou cast zabavy zde, on na sportovnich stránkách (nediskusnich) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.24 22:06

Neptal se. Ví, že rychle čtu. Obvykle se díváme večer na televizi, že se nalepíme na sebe, já si něco čtu a on čumí na sport. Pohoda na druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.8.24 22:39

Naopak - často se zeptá: “neví se na tom vašem miminu něco o:…..?” A většinou se to tady ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
6.8.24 22:41

Nikdy se neptal. Je mu to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.24 23:41

Jo. A často mu to čtu a chechtáme se společně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
42588
7.8.24 00:07

On má svoje, já mám svoje… Někdy se ptá, čemu se směju :mrgreen:, ále, jen blbosti některých lidí… To mu stačí, dál nevyzvídá.
Myslím, že o existenci epipi nemá tušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
7.8.24 01:07

Obcas jsou tady takove perly, ze bych byla sobecka, kdybych mu to neodvypravela a smala se bez nej

Ale ne, on cesky neumi, emimino v zivote nevidel, takze nevi. Neresi to, jenom kdyz se treba zasmeju nahlas, tak se zepta :lol: a to mu to pak s radosti vypravim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16204
7.8.24 02:13

Kdybych měla nějakého manžela nebo partnera, tak by nemusel vědět zase úplně všechno. :D
Tím myslím, nic až natolik závažného, co by mělo nebo mohlo ohrožovat náš vztah…
Protože, přece jen všichni máme nějaká ta svá krásná tajemství. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.24 08:10

EMimino je moje guilty pleasure :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.8.24 08:55

Neptal, ví, co se tu řeší, protože se sem nejednou dostal před hledání něčeho jiného (od hypošky přes materiál na podlahu po levné letenky :lol: :lol: ). Ale vždycky, když mi koukne přes rameno a jsem tu, kroutí očima :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
7.8.24 08:56

Jo, říkám mu, že si metodou srovnávacích subjektů ověřuju, že je naprosto skvělý a jedinečný chlap a že má štěstí na báječnou ženu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
7.8.24 09:07

@unuděná Muj manzel take krouti ocima a deti se mi posmivaji. Ale toliko bizaru najednou jen tezko jinde najdes. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
7.8.24 09:10
@Fee-bee píše: Více

Přesně ;) prostě zábava.
I když z některých příběhů, co se tu řešily, mám dodnes blbý pocit. Jestli jsou pravdivé, tak je fakt strašný, jak některé ženy žijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.8.24 09:12
@Fee-bee píše: Více

Přesně :lol: Já se tu vždycky ujišťuji, že můj svět je ještě v pořádku :lol: :lol: Taky to mám jako guilty pleasure a hlavně výplň pracovních mezer, které prostě z povahy té práce mám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí