Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…co se na tomto portalu resi? Proc tu travite cas? Proc se nekdy chechtate na cele kolo a nekdy jste naopak nasupene? A co jste mu na to rekly?
Obcas se pta, obcas mu to povim, ale většinou ho to ani moc nezajima
bere to jakože se tu vyslepicim. Ja mam svou cast zabavy zde, on na sportovnich stránkách (nediskusnich) ![]()
Neptal se. Ví, že rychle čtu. Obvykle se díváme večer na televizi, že se nalepíme na sebe, já si něco čtu a on čumí na sport. Pohoda na druhou.
Naopak - často se zeptá: “neví se na tom vašem miminu něco o:…..?” A většinou se to tady ví.
On má svoje, já mám svoje… Někdy se ptá, čemu se směju
, ále, jen blbosti některých lidí… To mu stačí, dál nevyzvídá.
Myslím, že o existenci epipi nemá tušení.
Obcas jsou tady takove perly, ze bych byla sobecka, kdybych mu to neodvypravela a smala se bez nej
Ale ne, on cesky neumi, emimino v zivote nevidel, takze nevi. Neresi to, jenom kdyz se treba zasmeju nahlas, tak se zepta
a to mu to pak s radosti vypravim ![]()
Kdybych měla nějakého manžela nebo partnera, tak by nemusel vědět zase úplně všechno. ![]()
Tím myslím, nic až natolik závažného, co by mělo nebo mohlo ohrožovat náš vztah…
Protože, přece jen všichni máme nějaká ta svá krásná tajemství. ![]()
Neptal, ví, co se tu řeší, protože se sem nejednou dostal před hledání něčeho jiného (od hypošky přes materiál na podlahu po levné letenky
). Ale vždycky, když mi koukne přes rameno a jsem tu, kroutí očima
![]()
Jo, říkám mu, že si metodou srovnávacích subjektů ověřuju, že je naprosto skvělý a jedinečný chlap a že má štěstí na báječnou ženu. ![]()
@unuděná Muj manzel take krouti ocima a deti se mi posmivaji. Ale toliko bizaru najednou jen tezko jinde najdes. ![]()
@Fee-bee píše: Více
Přesně
prostě zábava.
I když z některých příběhů, co se tu řešily, mám dodnes blbý pocit. Jestli jsou pravdivé, tak je fakt strašný, jak některé ženy žijí.
@Fee-bee píše: Více
Přesně
Já se tu vždycky ujišťuji, že můj svět je ještě v pořádku
Taky to mám jako guilty pleasure a hlavně výplň pracovních mezer, které prostě z povahy té práce mám ![]()