Nevolnost a horečka u dítěte, máte stejnou zkušenost?

Anonymní
17.12.25 22:25

Neřádí to i u vás? Prosím o radu.

Ahoj maminky. Od pondělí mi vrtá hlavou stav naši 6 leté dcery. V pondělí uplakanější, večer zvýšená teplota. Od úterý bolest okolo pupíku, nevolnost, teplota do 38. Dnes od rána celkem vše ok, bez teplot a po obědě silná bolest břicha. Akutně jsme doběhli k Dr. Břiško postupně přestávalo bolet, Crp 5, test na covid i chřipky negativní. Dcera celkově unavená, bílá jak stěna. Doma opět nevolnost bez bolení bříška. Potom 3× kakala a stolice poslední byla světlá. Chci se zeptat, řádí teď i u vás něco takového? Jsem z toho trochu nervózní. Ve školce zvracela holčička, ale Dr nám řekla, že střevní viróza bez průjmu a zvracení je málo pravděpodobná. Pokud jste něco takového měli doma, jak dlouho to trvalo? Děkujeme

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.12.25 22:39

Starsi synator ma zvysenou teplotu, boli ho hlava a vypousti strasne veci (asi snedl tchore). Mladsi bolesti hlavy, v krku a prujem.
Nejaka viroza, no. Co s tim chces resit..Klid v posteli, lehka strava, leky na ulevu a trpelivost pro pecujiciho.

• Citovat
  • Upravit
14692
17.12.25 22:39

Žloutenku doktorka vyloučila? Ptám se kvůli té světlé stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
17.12.25 22:45

Ackoli CRP nizke, apendicitida vyloucena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.25 22:53

@Janča6

Jsme očkovaní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.25 22:54
@Eowyn01 píše: Více

Ano říkala, že na slepák to nevidí.

• Citovat
  • Upravit
14692
17.12.25 22:57
@Anonymní píše: Více

Dceru i s nízkým CRP hospitalizovali, když měla silné bolesti v podbřišku, nevolnosti a lehce zvýšenou teplotu. Čekali, co z toho bude. Nakonec to byla mezenteriální lymfadenitida. Ale říkali, zle tyto stav proste hospitalizují, protože z toho může být mez. lymf., ale taky i ten slepák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
17.12.25 23:33

Teď jsou ty virózy hrozné!
Já: 3 noci horečky, hrozné zimnice, chvilkami na zvracení, bolest hlavy a krku. Po 3 dnech ok.
Starší dcera : zvýšená teplota, únava, rýma, kašel.
Mladší dcera : vysoké horečky, kašel, rýma, průjem.
Manžel: křeče v břiše, kašel

Vše v 1 týdnu. Jestli je to ta stejná viróza netuším, u mě a dcer asi ano. Manžel nevim, ale už jsem dnes chtěla skočit z okna. Šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
18.12.25 00:13

Běžná střevní viróza, neshledávám na tom nic dramatického ani neobvyklého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
18.12.25 00:40

Mě teď bylo 2 dny na zvracení a vodovy pruhem..bolest žaludku a křeče v břiše…dcera před chvílí zvracela…prý po zakuckani z pití…ale nevím…uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.12.25 01:09

Pokud je vyloučena zloutenka, ta ted hodně radi, tak to bude nejaka obych viróza ono je toho mezi detma hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.12.25 01:33
@Markéta188 píše: Více

Tak to vypadá, že máme to samé. Plus tedy já trpím na migrény a při každé viróze se mi spustí taková, že na ní nezabírají žádné léky. Takže ten pocit, že snad radši skočím z okna, bohužel znám taky :,(. U nás už je to takhle třetí rok v řadě, že nás před Vánoci něco skolí..

Jinak syn občas mívá při nějaké viróze (nebo chvíli po ní) světlou stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8944
18.12.25 06:35

Řádí teď různé virózy. Dcera měla tento týden zrušenou odpolední výuku. Protože jich bylo 5. Zbytek třídy marodí. V každé třídě chybí plno žáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
18.12.25 07:08

Mně se v práci minulý týden zamotala hlava a dostala jsem zimnici. Už týden ležím doma. Do toho průjem a celková slabost a brnění hlavy. Doktorka mi říkala, že teď to lítá všude a je to jako přes kopírák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
18.12.25 08:35

Je toho všude mraky. Starší byl minulý týden doma, vystridalo se x příznaků. Bolest v krku, hlavy, břicha, dvoudenni horecka, průjem, zvracení. Batole se s tim pere uz treti týden. Vzdy na 2 dny ustoupi teploty, vcera vecer uz ji měl zas a druhy den prujmuje jak blázen. Uz jsem otravena. Místo predvanocnich priprav řeším jen nemocne deti, v noci nespím, manžel odjel na týden pryč a vrací se az v nedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí