Nehormonální tělísko Gynefix

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3739
29.1.14 09:41

nerhormonalni telisko Gynefix

Chci se zeptat, jestli vam take tohle telisko dela takove problemy jako me, neustale spinim nebo rovnou krvacim a kdyz mam menstruaci nestaci mi ani kombinace vlozka tampon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.1.14 10:22

8o jejda já na něj teď chtěla jít. nechceš raději navštívit doktora? nevím zda je to normální krvácet, vím že špinit nějakou dobu, ale až tak? jak dlouho ho máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
29.1.14 10:29

Mam ho uz pul roku a doktorka mi rikala, ze to s par mesicu budet trvat nez se to telo s tim srovna, ale ze pul roku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.14 10:38

Ja se na nej chystam pristi tyden. Tahle predstava me ale desi. Navic ma MS je takova, ze o ni temer nevim a tohle bych fakt nechtela. Nemuze Ti doktorka zatim napsat neco na zmirneni? Ja tohle mela po injekci (nevzpomenu si nazev). Ale vic, nez pul roku. Napred mi radili brat jen Ascorutin, ale nakonec mi pomohly jine prasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
29.1.14 10:44

Já měla nehormonální tělísko přes rok. ms byla šílená přesně jak píšeš. Myslím, že jedné té silné ms se to tělísko posunulo a já otěhotněla. špinila jsem po zavedení jen asi 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
29.1.14 11:23

@LuckaPt jejda nestras, ctvrte dite uz bych nezvladla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
29.1.14 12:55

@kelis227 u nás to bylo třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.1.14 11:35

Gynefix mám téměr tři roky. A s tou menstruací to tedy není žádný med ani po té době. To se bohužel moc neupravilo. Ze začátku jsem taky často špinila, krvácela i když jsem neměla. Ale to se zhruba po tom půlroce spravilo. Ale silnou menstruaci mám pořád. První tři dny je to hrůza. Kombinace tampon, vložka, vydrží tak max dvě hodiny. Někdy ani to ne.
Už jsem rozhodnutá, že vydržím ještě tak rok a nechám si ho vytáhnout. A do dalšího už nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 21:04

Ahoj maminky chci si dat Danu nehormonalní mate někdo stím skušenností? a Přibyrate po ní děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 21:08

Dobrý večer nevím zdá se můžu poptát vás a nebo ne ale mam dotaz chci si dat danu nehormonalní a nevím zda ma někdo stím skušenností a zda se po ní moc pribyra děkují a omlouvám se pokud ruším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
30.1.14 21:18

@viktorka novosadova pokud je to nehormonalni, tak se potom nepribira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 21:22

Děkují za radu jste moc hodna jsou po tom nějake komplikace nebo něco takoveho? niíkdy jsme stím neměla skušenností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
30.1.14 21:40

Muze se zmenit menstruace jako treba castejsi spineni, ale ne kazdemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 21:53

Děkují a asi nevíte jak funguje Dana nehormonalní ja se pokouším na netu to vyhledat ale nějka se nedaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.4.14 15:53

Take přemýšlím o Gynefixu, ale bojím se, ze kdyz mam caste zanety abych je potom nemela jeste vice nez ted.. :( Mel s tim nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí