Nuvaring a těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
647
26.1.14 20:23

Nuvaring a těhotenství

Ahoj, mám dotaz, mám již několik let antikocepci Nuvaring, jsem s ní moc spokojená. Jenomže jsem se teď přepočítala a kvůli více faktorům ( zkouškové, nová práce atd) jsem kroužek nechala zavedený 5 týdnů místo obvyklých tří. Prostě jsem na to zapoměla… V příbalové informaci je napsáno, že pokud se vytáhne do konce 4. týdne, tak je to v pořádku, ale já to vytáhla až po přesně 5ti týdnech. V tom posledním týdnu jsem měla 4krát nechráněný styk. Jde mi o tom, jestli můžu být těhotná? Jen je mi divné, že vždy když vytáhnu kroužek, tak se do tří dnů dostaví menstruace, když jsem ho tam tedy měla ten pátý týden, už by neměl vylučovat žádné hormony a tím pádem jsem měla dostat MS i když byl stále zavedený? nebo ne? Děkuji za info :-) P. S.: miminko by nám nevadilo, v dubnu se bereme a pak jsem stejně chtěla vysazovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
26.1.14 20:26

Myslím že odpověď ti dá jen a pouze těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
26.1.14 20:26

Ja měla tuto antikoncepci a myslím, že nevadi, akorat sis to rozhodila, těhotna bys byt neměla, si myslim, ale viš jak to je..nic neni stoprocentní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
26.1.14 20:36

Těhotenskej test je negativní, ale to je stejně na prd, ten většinou vychází až tak po desátém dni po oplodnění, já to mám 7 dní od prního styku a 2 dny od posledního styku v tom vynechaném týdnu, takže test nic neukáže i případě že bych byla těhotná… ale nadlo mě, jestli nezajít na gyndu zítra ráno a zeptat se doktora, ten by snad něco poznat mohl ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.1.14 20:46

Aha, tak to je na test zatím brzo. ale dřív jak 2 týdny po oplodňujícím sexu nemá ani doktor jak to zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.1.14 20:51

@CokeLady Tak já třeba jsem to hrotila, protože jsem nevěděla, jestli mám začít brát po týdnu znovu antikoncepci nebo ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
647
26.1.14 20:53

Já vím, že to hrotím, ale to jsem prostě já :-D nejlepší bude, když počám tak tři dny, to mám dostat MS a bude to jasné :-D Ale já se nemůžu dočkat prostě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.1.14 21:37

Ahojky, ja s touto antikoncepci otehotnela. Vyndala jsem ho pozdeji o pet dni. Menstruace se dostavila a potom jsem zavedla dalsi. Po vyndani o tri tydny pozdeji se dalsi menstruace uz nedostavila a ja zjistila, ze jsem uz mesic tehotna. ;)

Takze, mozne to rozhodne je. Pokud by ti miminko nevadilo, nech to osudu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí