Různá ms při HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.1.14 09:05

Různá ms při HA

Zdravím, chci se zeptat, zda má někdo zkušenost. Beru HA, pravidelně, několik let. Poslední asi 4 měsíce byla ms/krvácení z vysazení vždy formou spíš takových cucků a sraženin, tmavší až hnědé barvy, v noci nic, normální červená krev se neobjevila vůbec nebo ke konci maličko… a teď najednou dorazilo krvácení v noci v podobě úplně tekuté, jasně světle červené krve… je normální, že se při HA takhle mění podoba krvácení? Nikdy jsem to moc neřešila, ale teď je to fakt velkej rozdíl, tak mě to trochu vylekalo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5277
20.1.14 09:06
@Anonymní píše:
Zdravím, chci se zeptat, zda má někdo zkušenost. Beru HA, pravidelně, několik let. Poslední asi 4 měsíce byla ms/krvácení z vysazení vždy formou spíš takových cucků a sraženin, tmavší až hnědé barvy, v noci nic, normální červená krev se neobjevila vůbec nebo ke konci maličko… a teď najednou dorazilo krvácení v noci v podobě úplně tekuté, jasně světle červené krve… je normální, že se při HA takhle mění podoba krvácení? Nikdy jsem to moc neřešila, ale teď je to fakt velkej rozdíl, tak mě to trochu vylekalo…

HA jsem brala v kuse přes 10 let a tohle se mi nikdy nestalo…raději běž k doktorovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.14 09:08

Pokud váháš, jsi k dr. Ale osobně jsem měla každou ms jinou - jednou špinění, podruhé hodně silnou, potřetí jasnou krev atd.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.14 17:13

Díky za názory. Stejně pojedu k dr pro recept, tak se ho rovnou poptám, zda je to normální. I mě bolí břicho nějak víc než obvykle, ikdyž to bývá většinou náhodný…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1