Dodatečné dodání receptu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10639
17.1.14 17:42

dodatečné dodání receptu

Neví někdo, zda je možné v lékárně koupit antikoncepci a dodatečně jim donést recept? syn onemocněl, do města jsem se dostala až po obědě, bohužel už ani sestřička už nebyla přítomna…
Asi sotva že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8781
17.1.14 17:44

@kkaattkkaa Já nedávno slyšela, že to prý jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
17.1.14 17:46

Asi ne…tak antiko vynech, za 2 dny máš MS…a příští týden si dojdi pro recept…prostě tu týdenní pauzu uděláš dřív…a mezitím používejte kondom

• Citovat
  • Upravit
72725
17.1.14 17:47

@kkaattkkaa těžko Ti ji někde bez receptu vydají - nebudou spoléhat, že ten recept doneseš :think: u nás třeba těžko. Možná to vydají na menším městě, kde Tě znají, ale ve větším ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
17.1.14 17:49

Kamarádka to tak dělá… zaplatí si jedno platíčko.. zbytek jí dají až když přinese recept. Já to ale nezkoušela tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36720
17.1.14 17:58
@kkaattkkaa píše:
Neví někdo, zda je možné v lékárně koupit antikoncepci a dodatečně jim donést recept? syn onemocněl, do města jsem se dostala až po obědě, bohužel už ani sestřička už nebyla přítomna…
Asi sotva že…

jde to, řešila jsem to před vánocema. v lékárně si mě zapsali podle občanky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
17.1.14 18:00

A to jako jde takhle oficialne? Bez placeni? 8o
To si vezmou na triko, ze treba antikoncepci nemuzes( ze zdravotnich duvodu) a presto ti ji vydaji? Proto je na predpis, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64966
17.1.14 18:00

U nás to dělali, když měl doktor dovolenou, měli to vzájemně dohodnuto. Zapsali si to podle občanky. Stejně si to člověk celé platí sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
17.1.14 18:01
@micta píše:
jde to, řešila jsem to před vánocema. v lékárně si mě zapsali podle občanky ;)

Tak od Tebe to asi vím :mrgreen:
Jinak já mám známou lékárnici, takže té ani recepty na antiko nedávám (teda nedávala jsem) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
17.1.14 18:01
@vokishka píše:
U nás to dělali, když měl doktor dovolenou, měli to vzájemně dohodnuto. Zapsali si to podle občanky. Stejně si to člověk celé platí sám.

To ano, ale nejaky duvod ten predpis asi ma, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
17.1.14 18:04

Nedovedu si představit ten průšvih, kdyby do lékárny přišla nějaká kontrola a oni vydali BEZ RECEPTU něco, co je JEN NA RECEPT… :zed: :zed: :zed:
myslím, že si to majitel lékárny/lékárník na triko nevezme…

Příspěvek upraven 17.01.14 v 18:04

• Citovat
  • Upravit
930
17.1.14 18:04

Jestli jí fakt chceš tak jeď na pohotovost, já jsem tahle jednou odjela na týdenní školení bez antiko, a stavila jsem se na místní pohotovosti(gynekol.) a sice malinko brblali, ale když sem jim vysvětlila situaci tak mi recept napsali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
17.1.14 18:06

Na Slovensku isla antikoncepsia kupit bezne v lekarni..a argument, ci si vezmu na triko, ci ma zakaznik jaterne testy ok neni na mieste..gyndosovia predpisuju antiko nie podla testov, ale provizii..alebo kazda co berete antiko idete 2× za rok na testy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
17.1.14 18:08

Antikoncepciu moze predpisat i obvodak..mne ju pisal ortoped, ked som nestihla gyndu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
17.1.14 18:08

Antikoncepciu moze predpisat i obvodak..mne ju pisal ortoped, ked som nestihla gyndu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí