Nerostou mi vlasy

99
2.9.21 15:36

Nerostou mi vlasy

Zdravím všechny potřebovala bych radu nerostou mi vlasy mám je strašně Řidke od posledního porodu který byl v dubnu 2020 sami se mi zkracují stydím se nosit rozpuštěné vlasy přiznávám se že jsem už i brečela nevíte co by mi pomohlo už jsem fakt zoufalá jo a ještě kojím kojím dvě děti myslíš že bych to mohla mít z toho nemám stím někam zajít? Děkuji všem za radu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
2.9.21 15:39

Mě třeba padaly a měly nic moc kvalitu, dokud jsem nepřestala kojit. Bylo to hormonální a nedalo se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
2.9.21 15:44

U kojení to není nic neobvyklého. Pamatuji si kamarádku, které zbyly jen nějaké podivné licousy… teď už vypadá zase normálně…
jinak mě se vlasy hodně srovnaly, když jsem se přestala barvit. Začaly dorůstat nové, přestaly tolik padat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
2.9.21 16:09

Pridej vitaminy a mineraly na vlasy + protejny (bilkoviny) jestli mas jako matka dvou deti blbou stravu - coz proste maloktera maminka dokaze poradne a dobre jist - a do toho jeste kojis tak se neni cemu divit. Plus zkus koupit sampon Big od Milvy a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.9.21 16:30

Zkus mrknout na kosmetiku Alfaparf Milano. Mají i Instagram, pokud se ti něco zalíbí a budeš chtít poradit, tak ti tam i rádi pomůžou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.9.22 11:38

Cibulka vlasy

Dobry den, prosim o radu. Před mesicem se byl stříhat u kadeřníka. A ten me ostříhal akorat na jednom miste na malem miste mam pleš neroste tam nic. Prosim cim to je a rady. Zacnou mi, tam casem rust vlasy? Prej mi poškodila cibulku. Uz nevim jak dal. Mam nechat tak a cekat az to zacne růst? Je mi 32.dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
9.9.22 11:45
@Oveckin píše:
Dobry den, prosim o radu. Před mesicem se byl stříhat u kadeřníka. A ten me ostříhal akorat na jednom miste na malem miste mam pleš neroste tam nic. Prosim cim to je a rady. Zacnou mi, tam casem rust vlasy? Prej mi poškodila cibulku. Uz nevim jak dal. Mam nechat tak a cekat az to zacne růst? Je mi 32.dekuji za odpovedi.

Tak stříháním se vlasová cibulka snad ani poškodit nemůže, to by tě kadeřnice musela místo stříhání skalpovat.
Není možné že úplně normálně plešatíš? Pokud jsi muž, tak v tom věku kolem 30 let je to již naprosto běžné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.9.22 11:47
@Oveckin píše:

Stříháním si cibulku nepoškodíš, taky to vidím spíš na plešatění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.9.22 12:06
@Gracethewo
@Kriss Tina píše:
Stříháním si cibulku nepoškodíš, taky to vidím spíš na plešatění :nevim:

Ono ale ja pred stříháním, mel, v, poradku, vlasy mam to o, velikosti, korunové mince. Hned po střihání sem si, toho, vsiml. Takze nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
9.9.22 12:09
@Oveckin píše:

Mohla by to být  i alopecie jako má třeba Jordan Haj.

https://www.idnes.cz/…_lidicky_sub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.9.22 12:19
@Pajka2020 píše:
Mohla by to být  i alopecie jako má třeba Jordan Haj.https://www.idnes.cz/…_lidicky_sub

Coto, prosim, vas je? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
9.9.22 12:33
@Oveckin píše:
Coto, prosim, vas je? Dekuji

Je to nemoc. Já ji nemám, nemohu ti radit. Jen jsem si vzpomněla na tohoto českého zpěváka. Zkus si o tom něco přečíst na internetu. Potom se objednej  ke kožnímu lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí