Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Ahoj, letošní dovolenou jsem trávila na horách, takže mám "opálené obleční (tričko, kraťasy a ponožky) a chtěla bych se teďkom do konce prázdnin ještě stihnout opálit tak, aby např. mezi nártem a zbytkem nohy nebyl takový hnusný přechod z úplně světlé kůže na docela pěkně opálenou. Takže bych potřebovala poradit, jak si mám ty neopálené části opálit. Jestli si mám třeba ty světlé části méně namazat opalovacím krémem, a nebo jestli ty opálené mám něčím přikrýt, aby se mi už opálili jenom nárty hruď.
Předem moc děkuju a doufám že chápete jak to myslím.
Do konce prázdnin? Tak to leda samoopalovák… s hodně nejistým výsledkem
![]()
Zdravím, nemáte někdo nějaké tipy jak opálit v létě krk? Vždy si tělo, obličej i dekolt opálím dobře, jen krk mi vždycky zůstane bílý. Léčím se se štítnou žlázou, tak jestli i to nemůže mít vliv na opálení. Opravdu si už nevím rady. Předem děkuji za jakékoliv tipy❤️
Ahoj, letošní dovolenou jsem trávila na horách, takže mám "opálené obleční (tričko, kraťasy a ponožky) a chtěla bych se teďkom do konce prázdnin ještě stihnout opálit tak, aby např. mezi nártem a zbytkem nohy nebyl takový hnusný přechod z úplně světlé kůže na docela pěkně opálenou. Takže bych potřebovala poradit, jak si mám ty neopálené části opálit. Jestli si mám třeba ty světlé části méně namazat opalovacím krémem, a nebo jestli ty opálené mám něčím přikrýt, aby se mi už opálili jenom nárty hruď.
Předem moc děkuju a doufám že chápete jak to myslím.