Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky. Pijete někdo v těhotenství nějaký nervový čaj? Potřebuju něco na zklidnění, prý je dobrá třezalka, ale ta se v těhotenství nesmí, tak se chci zeptat tady, jestli někdo pijete nějakou tu čajovou nervovou směs.
mě napadá dětský čas na uklidnění / klidný spánek /, ale uklidňuje hlavně ta meduňka.Nevím jak je její konzumace vhodná při těhu - raději bych konzultovala s dr nebo v lékárně
vevertka píše:
meduňka je 100%. Funguje a může se v těhu i kojení
zase jsem chytřejší ![]()
eviliska píše:vevertka píše:zase jsem chytřejší
meduňka je 100%. Funguje a může se v těhu i kojení
I já ![]()
dobré jsou taky krizové bachovy esence, nevím jak se dají koupit, ale určitě jdou objednat. používám je často, když mě se potřebuju uklidnit, něco mě vytočí, jsou i na různé šoky a podobně!
suik píše:
dobré jsou taky krizové bachovy esence, nevím jak se dají koupit, ale určitě jdou objednat. používám je často, když mě se potřebuju uklidnit, něco mě vytočí, jsou i na různé šoky a podobně!
Tu jsem včera začala používat, tak jsem zvědavá
renco: ono je to na takové akutky, na delší užívání je dobré si pak nechat namíchat vlastní směs: jestli si dobře pamatuju, tak ta adresa je www.bachovky.eu.
Poradí zdarma, už pár týdnů se jim chystám napsat.
já chlemtám krizovky ve velkém, hlavně když mě točí dítě, že nechce spát a já lezu po zdi a křičím na ně ![]()
suik píše:
renco: ono je to na takové akutky, na delší užívání je dobré si pak nechat namíchat vlastní směs: jestli si dobře pamatuju, tak ta adresa je www.bachovky.eu.
Poradí zdarma, už pár týdnů se jim chystám napsat.já chlemtám krizovky ve velkém, hlavně když mě točí dítě, že nechce spát a já lezu po zdi a křičím na ně
Já jsem se právě spojila s jednou maminkou tady a ona mi to namíchala přesně pro mě, tak jsem zvědavá, jak to bude působit. Mám takovej pitomej problém a zkouším ho konečně řešit. POkud budeš chtít, můžu ti na ni dát kontakt. Bylo to fajne a za 10 min přes skype jsme to vyřídily ![]()
suik píše:
jé, tak to bych ráda.
Poslala jsem ti to do zprávy