Neschopenka a nástup s dítětem do nemocnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
7.4.25 17:07

Neschopenka a nástup s dítětem do nemocnice

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Teď jsem na neschopence(pracovní úraz) a za 14 dní máme nastupovat se synem na 3 dny do nemocnice. Nevíte, jak mám postupovat? Děkuji za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
7.4.25 17:18

Změnit pobyt na neschopence. Jinak záleží, co za uraz to je- pokud je to typu bolení zad a nechce se mi makat, pak to trochu smrdí. Se zlomenou rukou už je to asi lepsi, ale stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101424
7.4.25 17:21
@Bubla Bůčková píše: Více

Proc? Objektivně vzato je fuk, jestli s bolavymi zady bude polehavat doma nebo ve špitále :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.4.25 17:25
@j.a.n.i1 píše: Více

Asi záleží na vztahu doktor pacient a zda je to čisté. Moje gynekolozka dávala, ale rovnou říkala, že místo nemění, že na takovou administrativu nemá prostor. Ale to nevím, aby v tom pak jen nestourali v práci právníci- pracovní úraz a hele, ženská se v Motole krčí týden na rozkládacím křesle. Těžko říct. Každopádně se to řeší tím prepisem pobytu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101424
7.4.25 17:26

Tak zrovna tady pokud je dite do 6 let, tak ona bude hospitalizovana taky, takze to bude normalni hospitalizace během pn a ne žádná zmena pobytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35691
7.4.25 17:50

Poslala bych otce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
7.4.25 18:28

Když nastupujes s dítetem do nemocnice, dávají tam neschopenku. Já byla v unoru s dcerou na vyndání nosních mandlí, byla jsem 3 dny na neschopence, co jsme tam byli a pak doma už na OČR, jinak se to prý neděla takže když jsi na neschopence, tak by to mělo byt v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
7.4.25 18:42

Nepřijdeš tím pádem o 100% placenou neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
7.4.25 20:09

Oznam to svému lékaři, který ti vystaví neschopenku – můžeš být současně v PN a pečovat o dítě. Nebo požádej o přerušení PN a nástup do nemocnice řeš jako ošetřovné.

• Citovat
  • Upravit
24536
7.4.25 20:24
@ruzzicka píše: Více

Vždyť už neschopenku má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101424
7.4.25 20:45
@ruzzicka píše: Více

Pokud je dite hospitalizovane, tak ona nemuze mit ošetřovne. A neschopenku uza, takže si tezko necha vystavovat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.4.25 07:10

@Bubla Bůčková a dá se to změnit na nemocnici? To jsem si právě nebyla jistá. Úraz je výron v kotníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
8.4.25 07:24
@mitata619 píše: Více

Já si myslím, že pobyt v nemocnici je pro případnou kontrolu dostatečná omluva. Sama jsem to zažila. Marodila jsem a mezitím musela do nemocnice s něčím jiným, kontrola mě nezastihla doma, stačilo tam zavolat a doložit. K porušení režimu léčby nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.4.25 08:39
@lucad77 píše: Více

Pracovní úraz a ona zvládne dopravit dítě do nemocnice, to prostě nevypadá dobře. Jasně sociálka bude cajk s omluvou, ale pojišťovna třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101424
8.4.25 11:16

A proč, myslis, ze s vymknutym kotnikem muze třeba byt 12 hodin na nohou? Asi těžko, že.
Ale presunout se do nemocnice zvladne naprosto v pohodě, tak nevim, co na tom furt resis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat