Neschopenka a úřad práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68928
15.3.15 18:12

@veronika67 no, opravdu neni mym snem stravit tam prilis mnoho casu :) Ale uvidime, no, hledam i na te „neschopence“, projizdet web a rozesilat zivotopisy muzu i z postele a nez se nekdo ozve, budu uz snad natolik provozuschopna, abych obchazela pohovory. Dalsim pravidlem pak pry je hlasit kazdy drobny privydelek, aby mi ten pocet dni nemuseli davat podporu, coz teda priznejme si, pri nabidce delat 14 dni hodinu-dve po vecerech a vydelat si tim sotva zlomek podpory za tutez dobu, neni zrovna moc motivacni :roll: Takze ano, co nejdriv se dat zdravotne dohromady a co nejdriv si najit poradnou praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
15.3.15 18:57

@ugluk dávejte si bacha, můžete si brigádně vydělat jen 4000 Kč :/ práci určo najdete, to je jasný :) já když si vzpomenu když jsem hledala, to byl boj, ale klaplo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
15.3.15 19:00

@veronika67 ja si vzdycky nejak naivne myslela, ze ty 4000 si muzu vydelat k podpore. A ono ne, ono misto ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
15.3.15 19:14

@ugluk fakt??? Ty jo, tak to je masakr, já myslela, že to bylo k ní :o tak ted už chápu proč většina lidí maká na černo 8o přitom co to jsou 4000 Kč :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
15.3.15 19:25

@veronika67 mozna to tak byvalo, ale vyslovene jsem se na to pred 14 ptala a tohle mi bylo receno. A to jeste tak, ze ted dostanu, dejme tomu, podporu 10 000 za mesic. Kdyz si na 14 dni najdu praci na dohodu, tak za tech 14 dni se mi podpora posouva, tudiz od UP dostanu jenom 5000. A nikoho nezajima, ze tech 14 dni delam po nocich (soukromou skolku pro dite mi to nezaplati) a mam to, dejme tomu na 20 hodin, stovku na hodinu, takze za tech 14 dni si vydelam 2000 a prijdu pritom o 5000 na pracaku. No jak pisu, motivacni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
15.3.15 19:27

@ugluk tak to je síla 8o v tomhle státě je fakt bordel :( místo toho, aby motivovali lidi co chtějí pracovat a naopak dávali sankce těm co nemakají, tak mě přijde, že je to opačně :roll: tak hodně štěstíčka při hledání :kytka: no vím, že soukromý školky jsou strašně drahý, kor ve velkých městech. V Brně vyjde nejlevnější na cca 8 000 :o a to bez jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
15.3.15 19:31

@veronika67 Praha to samy. Az najdu normalni praci, tak ji z toho milerada do zari zaplatim. Ale momentalne je dnes prvni den, kdy jsem po operaci zacala chodit vzprimene a nikoliv v predklonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
15.3.15 19:41

@ugluk To chápu, tak hlavně brzké uzdravení a také brzy nějakej dobrej job :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
15.3.15 20:02

Diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie