Prodejce kuchyní - jaký plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Můj bejvalej dělal za dob chození se mnou ve 3 firmách a nikdy více jak 12 čistýho nepřinesl /Olomouc/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pardon, ten dotaz byl na zakladatelku. Tohle téma lépe anonymně. M.
- Citovat
- Upravit
Prodavačka nebo obchodní zástupce? Kamarád v Ústeckém kraji dělá obchoďáka pro konkurenci, základ má tuším osm hrubého a k tomu provize, měsíčně je tak na osmnácti čistého.
- Citovat
- Upravit
Trošku se v tom pohybuju. Základní mzda prodejce kuchyní je vždy hodně nízká, 11-12 tis hrubého+provize z prodeje. V průměru si člověk vydělá kolem 18 tis. čistého. Pokud je fajn měsíc, dá se dostat i nad 20 tis. čistého. Záleží na počtu zakázek. To je opravdu hodně individuální. Záleží na kraji, šikovnosti, štěstí na klienty…tohle nejde moc zobecnit.
- Citovat
- Upravit
Zakladatelka: našla sem to tady http://www.prace.cz/pd/386350747?…, ale ode mně je to cca 40km, tak na to asi kašlu… ![]()
- Citovat
- Upravit
obnovuji diskuze
Prosím o aktuální zkušenosti. Pokud Oresi nabízí v inzerátu pro prodejce na prodejně 30-45 - je taková výplata opravdu reálná?
- Citovat
- Upravit
Ahojky je tu někdo kdo prodává nebo prodával kuchyně??? Chtěla bych se ucházet o místo (konkrétně v oresi), ale zajímal by mě alespon přibližný základní plat, jelikož prodejna je kus dál od mého bydliště, tak abych případně nevydělávala jen na cesty…