Prodejce kuchyní - jaký plat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.3.13 23:34

Prodejce kuchyní - jaký plat??

Ahojky je tu někdo kdo prodává nebo prodával kuchyně??? Chtěla bych se ucházet o místo (konkrétně v oresi), ale zajímal by mě alespon přibližný základní plat, jelikož prodejna je kus dál od mého bydliště, tak abych případně nevydělávala jen na cesty… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2969
2.3.13 23:45

Můj bejvalej dělal za dob chození se mnou ve 3 firmách a nikdy více jak 12 čistýho nepřinesl /Olomouc/ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.13 00:00

Ahoj, jaký okres/kraj?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.13 00:01

Pardon, ten dotaz byl na zakladatelku. Tohle téma lépe anonymně. M.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
3.3.13 00:03

Prodavačka nebo obchodní zástupce? Kamarád v Ústeckém kraji dělá obchoďáka pro konkurenci, základ má tuším osm hrubého a k tomu provize, měsíčně je tak na osmnácti čistého.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.13 00:14

Trošku se v tom pohybuju. Základní mzda prodejce kuchyní je vždy hodně nízká, 11-12 tis hrubého+provize z prodeje. V průměru si člověk vydělá kolem 18 tis. čistého. Pokud je fajn měsíc, dá se dostat i nad 20 tis. čistého. Záleží na počtu zakázek. To je opravdu hodně individuální. Záleží na kraji, šikovnosti, štěstí na klienty…tohle nejde moc zobecnit.

• Citovat
  • Upravit
1876
3.3.13 07:32

A kolik ma clovek co montuje kuchyne doma u zakaznika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.13 21:16

Zakladatelka: našla sem to tady http://www.prace.cz/pd/386350747?…, ale ode mně je to cca 40km, tak na to asi kašlu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.19 19:35

obnovuji diskuze

Prosím o aktuální zkušenosti. Pokud Oresi nabízí v inzerátu pro prodejce na prodejně 30-45 - je taková výplata opravdu reálná?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.19 20:08

*oprava 30-45 tisíc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat