Neschopenka a výpověď v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
208
22.2.22 12:49

Neschopenka a výpověď v práci

Dobrý den,
věc se má tam, ze jsem od konce prosince na neschopence. Včera jsem jela do práce podat výpověď, byla mi nabídnuta dohoda ke dni 28. Února. Souhlasila jsem, protože zhruba za 3 týdny budu zdravá a do stávající práce se vracet nechci. Nicméně.. nema prosím někdo zkušenost jak je to s výpovědi formou dohody ohledne úřadu práce a vyplacení nemocenské? Zda musím jít se zaregistrovat na úřad práce i přes stávající PN? A zda mi nadále bude někdo proplacet nemocenskou? U klasické výpovědi člověk ví, ale u te dohody, kde je sjednany přímo den, tak opravdu nevím..
Předem děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
22.2.22 12:52

Pokud jsi dal na nespchopence, tak se na UP registrovat nemůžeš. Neschopenku ti bude dál hradit socialka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
22.2.22 13:11
@Martii Nka píše:
Dobrý den,
věc se má tam, ze jsem od konce prosince na neschopence. Včera jsem jela do práce podat výpověď, byla mi nabídnuta dohoda ke dni 28. Února. Souhlasila jsem, protože zhruba za 3 týdny budu zdravá a do stávající práce se vracet nechci. Nicméně.. nema prosím někdo zkušenost jak je to s výpovědi formou dohody ohledne úřadu práce a vyplacení nemocenské? Zda musím jít se zaregistrovat na úřad práce i přes stávající PN? A zda mi nadále bude někdo proplacet nemocenskou? U klasické výpovědi člověk ví, ale u te dohody, kde je sjednany přímo den, tak opravdu nevím..
Předem děkuji za rady :)

Nemocenskou ty hradí i nadále sociálka jen informuj o ukončení zaměstnaní zdr. pojišťovnu s tím, že nemocenská pokračuje. Po ukončení nemocenské nová práce nebo úp, samozřejmě opět nahlásit změnu zdr. pojišťovny

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat