Neschopenka, exekuce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne, exekutor nemá přístup k tvé neschopence. Ale zjistit si kde bydlíš skutečně může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni si to zjistí i bez neschopenky. Prece máš někde hlášenou aspoň nějakou přechodnou adresu ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přestaň se schovávat, začni řešit svoje dluhy a nikdo nepřijde. Jestli ti strhávají ze mzdy nikdo nepřijde. Co insolvence nebo ta akce teď by nepomohla?
- Citovat
- Upravit
Neschovavam se, prisla na me exekuce a ja to resim jen nechci aby zname vzali veci
- Citovat
- Upravit
Může to zjistit kde zrovna bydlíš. Ale pokud svou exekuci splacis tak nemusíš mít obavy z jeho návštěvy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moji prechodnou adresu nema jak zjistit, nikde ji nemam psanou a rodina to taky nevi.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Neschovavam se, prisla na me exekuce a ja to resim jen nechci aby zname vzali veci
Zabavování věcí je až poslední možnost. Pokud to řešíš, snažíš se platit nebo ti to strhávají z platu, tak ti věci zabavovat nepřijdou. Jestli na to kašleš, tak si tě najdou a prijdou oblepit nábytek, ale pro ne je lepší z tebe dostat peníze, než nejake krámy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Exekuci resim par dni, ozvala jsem se jim sama ze mam zajem to platit a zda je moznost platit splatkovy kalendar
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pokud neděláš mrtvého brouka a platíš, tak nikdo oblepit věci nedojde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Exekuci resim par dni, ozvala jsem se jim sama ze mam zajem to platit a zda je moznost platit splatkovy kalendar
Tak nevím, co řešíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pak nechápu co řešíš, když budeš platit nic ti brát nebudou.
- Citovat
- Upravit
Dobry den, muze exekutro zjistit podle neschopenky kde se nachazim? mam trvaly pobyt na urade uz leta a ted jsem nemocna a jsem u zname a nerada bych aby ke zname prisla exekuce.