Neschopenka, exekuce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.11.21 12:29

neschopenka, exekuce

Dobry den, muze exekutro zjistit podle neschopenky kde se nachazim? mam trvaly pobyt na urade uz leta a ted jsem nemocna a jsem u zname a nerada bych aby ke zname prisla exekuce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
8.11.21 12:32

Ne, exekutor nemá přístup k tvé neschopence. Ale zjistit si kde bydlíš skutečně může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
8.11.21 12:32

Oni si to zjistí i bez neschopenky. Prece máš někde hlášenou aspoň nějakou přechodnou adresu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.21 12:33

Nene adresu nikde hlasenou nemam.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
8.11.21 12:34

Přestaň se schovávat, začni řešit svoje dluhy a nikdo nepřijde. Jestli ti strhávají ze mzdy nikdo nepřijde. Co insolvence nebo ta akce teď by nepomohla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.21 12:35

Neschovavam se, prisla na me exekuce a ja to resim jen nechci aby zname vzali veci

• Citovat
  • Upravit
458
8.11.21 12:37

Může to zjistit kde zrovna bydlíš. Ale pokud svou exekuci splacis tak nemusíš mít obavy z jeho návštěvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.21 12:41

Moji prechodnou adresu nema jak zjistit, nikde ji nemam psanou a rodina to taky nevi.

• Citovat
  • Upravit
37124
8.11.21 12:42
@Anonymní píše:
Neschovavam se, prisla na me exekuce a ja to resim jen nechci aby zname vzali veci

Zabavování věcí je až poslední možnost. Pokud to řešíš, snažíš se platit nebo ti to strhávají z platu, tak ti věci zabavovat nepřijdou. Jestli na to kašleš, tak si tě najdou a prijdou oblepit nábytek, ale pro ne je lepší z tebe dostat peníze, než nejake krámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.21 12:44

Exekuci resim par dni, ozvala jsem se jim sama ze mam zajem to platit a zda je moznost platit splatkovy kalendar

• Citovat
  • Upravit
20853
8.11.21 12:51
@Anonymní píše:
Neschovavam se, prisla na me exekuce a ja to resim jen nechci aby zname vzali veci

Pokud neděláš mrtvého brouka a platíš, tak nikdo oblepit věci nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.11.21 12:51
@Anonymní píše:
Exekuci resim par dni, ozvala jsem se jim sama ze mam zajem to platit a zda je moznost platit splatkovy kalendar

Tak nevím, co řešíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
8.11.21 13:22
@Anonymní píše:

Pak nechápu co řešíš, když budeš platit nic ti brát nebudou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat