Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Neschopenky už se vydává jen elektronické, takže to nikam nemusíš nosit.
Zavolej do práce, že si nemocná a neschopenka dorazí do datové schránky - posílá to doktor.
Lež doma a léč se
Nikde netrajdej krom kontroly u dr., kdyby ti dorazila kontrola z práce či sociálky, měla bys problém s nedodržováním léčebného procesu.
Na zvonku to chce mít jméno, nejde se vymlouvat.
Toť vše ![]()
@Mar__nka1983 trajda nemám v plánu. Akorát na co mám ten papír teda??? Nechápu postup doktor
@Anonymní píše: @Mar__nka1983 trajda nemám v plánu. Akorát na co mám ten papír teda??? Nechápu postup doktor
Papír slouží pro kontrolu, máš na něm jak uvedené dalších kontroly (bereš sebou k lékaři) tak kdyby ti přišla kontrola, zda nikde netrajdáš, předložíš a on tam zapíše datum, kdy u tebe byl. Po ukončení nemocenské vyhodíš.
Na papíře mám jen své údaje + že 22.11 mi budou volá rod lékaře. Vycházky bílá Apod…
Holt sorry no, že tě to obtěžuje
kdyz s tím člověk nemáš žádnou zkušenost
@Anonymní píše:
Ahoj, ahoj. Jak je to prosím s neschopenkou?Zašla jsem si k lékaři (rýma, bolest v krku, průdušky při dýchání). Ač crp bylo jen 2. Co jsem snad slyšela dobře. Lékař mi dal ATB
Poradíte prosím vása neschopenku. Ta je moje první a já nevím co a jak… Dal mi nějak papír a nic víc, krom léků.
Papír měj doma, kdyby ti přišla kontrola. Nebo kdyby jsi třeba šla znovu k lékaři.
@Anonymní píše: @Mar__nka1983 trajda nemám v plánu. Akorát na co mám ten papír teda??? Nechápu postup doktor
ten papír - vypadá to jako malá okopírovaná neschopenka?
To je jen pro tebe, abys to měl doma - můžeš tam mít zapsanej datum příští kontroly, případně ti tam možná, jako to bývalo na starých neschopenkách, kontrola může napsat, kdy u tebe byli.
@Mar__tanka1983 je to druhý díl rozhodnutí o dočasné pracovní neschopnosti.
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 je to druhý díl rozhodnutí o dočasné pracovní neschopnosti.
2. díl se dává pacientovi. Je to papír jen pro Tebe. Do práce ho dávat nemusíš, tam se to posílá elektronicky. Tady se píší kontroly a případně pokud by přišla kontrola se sociálky, tak ho ukážeš kontrole.
@Anonymní píše:
Na papíře mám jen své údaje + že 22.11 mi budou volá rod lékaře. Vycházky bílá Apod…Holt sorry no, že tě to obtěžujekdyz s tím člověk nemáš žádnou zkušenost
Tak logicky postup je, nejdriv si precist, co jsem dostala a pak se ptat a ne se ptat, dostala jsem papír…
Takze je jasne, ze je to papir o tom, ze jsi na pn a nemas zadne vychazky.
@Anonymní píše: … trajda[t] nemám v plánu. Akorát na co mám ten papír teda??? Nechápu postup doktor
Ten papir máš z dvou důvodů:
Ahoj, ahoj. Jak je to prosím s neschopenkou?
Zašla jsem si k lékaři (rýma, bolest v krku, průdušky při dýchání). Ač crp bylo jen 2. Co jsem snad slyšela dobře. Lékař mi dal ATB
a neschopenku. Ta je moje první a já nevím co a jak… Dal mi nějak papír a nic víc, krom léků.
Poradíte prosím vás