Neschopenka po KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4197
2.3.13 22:27

Zakladatelko děkuju za odpověď. Vše se bude zas odvíjet od toho, kdy budu moci jít na KET a zda se to povede. Jestli pak budu na neschopenku to taky nevím. Prostě člověk nic neví, pořád čeká a čeká… Znáte to…Nevím jak se vypočítává PPM. Je to z platu nebo z částky, kterou jsem brala na neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.13 23:02

Jaj, to po pravdě vůbec netuším, jestli se to počítá za základu nebo z částyk vydělané, za určité období, tedy PN. Ale mám několik kamarádek, který byly od prvních // na PN do mateřské a žádná si neztěžovala, že by měla PPM nižší. Ba naopak, vzpomínám, že jedna si pochvalovala, že má pěknou mateřskou asi díky proplaceným přesčasům, které měla. Na PN byla skoro 8 měsíců :nevim: Ale to jsem ti asi nepomohla…

• Citovat
  • Upravit
4197
3.3.13 09:15

Děkuju. Budu to muset přesně někde zjistit.. hlavně stejně zatím žádné // nemám… : ( jen tak teoreticky přemýšlím a ono stejně je v životě všechno jinak nakonec, než si člověk naplánuje. Díky : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.13 09:51

Ne nadaramo se říká, chceš pobavit pánaboha, řekni mu své plány.

• Citovat
  • Upravit
4197
3.3.13 11:26

Tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.15 14:12

Dobrý den, píšu raději anonymně, nechci aby se do mě pustili místní urejpané ženštiny. Jsem po IVF které se nepovedlo. Na IVF jsem si vzala neschopenku, v práci je šikana a dost hrozné podmínky. příští týden mám jít na krev a když nebudu těhotná, tak mě neschopenku ukončejí. Povídali že u nich můžu být na neschopence max. měsíc a pak si musím nechat přepsat neschopenku ke gynekoložce. Proč jenom měsíc, to nevím :nevim: Jde mě o to že máme ještě jedno zmražené embryo, pokud bych chtěla v neschopence pokračovat a počkat si na KET, tak jak pokračovat? Máte někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
19131
5.6.15 14:21
@Anonymní píše:
Dobrý den, píšu raději anonymně, nechci aby se do mě pustili místní urejpané ženštiny. Jsem po IVF které se nepovedlo. Na IVF jsem si vzala neschopenku, v práci je šikana a dost hrozné podmínky. příští týden mám jít na krev a když nebudu těhotná, tak mě neschopenku ukončejí. Povídali že u nich můžu být na neschopence max. měsíc a pak si musím nechat přepsat neschopenku ke gynekoložce. Proč jenom měsíc, to nevím :nevim: Jde mě o to že máme ještě jedno zmražené embryo, pokud bych chtěla v neschopence pokračovat a počkat si na KET, tak jak pokračovat? Máte někdo zkušenosti?

Tak bez důvodu ti neschopenku asi žádný doktor nenapíše, pokud máš pocit, že ano, poraď se přímo s dotyčným doktorem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.15 14:31

Jak bez důvodu? Po několika potratech a právě nepovedeném IVF nechci nic rskovat

• Citovat
  • Upravit
19131
5.6.15 14:32
@Anonymní píše:
Jak bez důvodu? Po několika potratech a právě nepovedeném IVF nechci nic rskovat

no tak důvod by byl po tom KET, to ano, ale ne před ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
5.6.15 15:23
@Anonymní píše:

Nemůžou te nechat na neschopence před ketem. neschopenka se vystavuje na diagnózu Ivf. zadny doktor te asi nenechá doma, že chceš jít na ket. Hlavě na něj nemůžeš jít hned.mela by jsi alespoň jednu menstruaci počkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.17 18:20

Potrebuju poradit podstoupili jsme uz nekolik ivf 1, neuspesne ani zadni mrazacci 2, skoncilo zamlklym tehotenstvim ve 12 tydnu jeden mrazacek ale nic nevyslo 3, v ramci studie nebylo uctovano na pojistovnu biochemicka gravidita ted zmena kliniky dalsi ivf s PGD vysetrenim embrii cekame na vysledky a pak nasledny Ket zadne deti nemame pracuji v pekarne takze stavam po 3 hodine rano klasika tahani beden brzke stavani atd vzdy jsem byla na neschopence a nevim jestli jit i ted nechci aby o tom zase vedeli v praci a ani sefka protoze ted to nerikame ani rodicum at zase vsechny zbytecne nestresujem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex