Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, byl nám doporučen preparát DHEA na hormonální bázi pro lepší kvalitu vajíček…prošla jsem několikrát net a všude píšou jaký je to zázrak, ale kde koupit a nenaletět to nevím..našli jsme jeden za 2300kč krabičku a druhý za 300kč…v čem mám hledat rozdíl a kvalitu??
Čo som čítala, tak najdôležitejšie je zaobstarať si prírodný prípravok, s tými syntetickými je nejaký problém, môžu mať veľa nepriaznivých účinkov. Inak je o tom diskusia na modrykonik. sk- názov DHEA alebo ine možnosti zlepšenia AMH, tam tie baby o tom veľa píšu, aj o objednávaní tých prípravkov, skús to mrknúť. ![]()
Ted nedavno jsem tam psala zkusenosti s Dhea, bohuzel jen ty nejhorsi, takze si to tam kdyztak precti.
Ahoj, chtela jsem se zeptat, co si myslite o DHEA. Mam AMH 0,8 (naposledy v unoru) a rada bych zkusila otehotnet jeste s mymi vajicky. Ma nekdo zkusenosti, ze to pomohlo? Cetla jsem i o vedlejsich ucincich…tak nevim. ![]()
Užívám ho již nějakou dobu, vajíčka při ivf byla, první kvality, ale nepovedlo se…zda to má něbo němá nějaký vliv netuším…na sobě nic nepozoruji