Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, zakládám nové téma. Blíží se jaro, pro mně nejkrásnější roční období, tak se ptám, kdo plánuje společně se mnou ivf? Pro nás už to bude 2.a hrozně se těším, až to vypukne
Doufám, že tentokrát to dopadne úspěšně. Těším se na vaše příspěvky a na to jak se budem podporovat v našem snažení ![]()
Ahojky, i pro me bude letosni jaro celkem vyjimecne - chystam.se tez jit do ivf centra. Jen z te druhe strany - ja pujdu darovat vajicka ![]()
Snad Ti nevadi, ze jsem odpovedela na Tvvoje tema necim. jinym.
Ale je to pro me take dulezity, pomuzu (snad budou vajicka vhodny) minimalne 2 maminkam - jedny tim ze jsme se dohodli ze me „privede“ do centra a dalsi tema vajickama ![]()
Drzim Ti jinak moc moc palecky aby Ti vse dopadlo dobre ![]()
Ahoj
já se chystám na první IVF a vypadá to na druhý týden v březnu. Mám krátký protokol a začínám Gonalem.
První dítko máš přirozeně?
@alli_li ahoj, jen bych ti chtěla napsat jako jedna z čekatelek, momentálně tedy jen na IVF ale s jistou pochybností že se dárcovským vajíčkům nevyhneme, že ti mooooooooc děkuji za všechny kterým takové jako ty dáváte šance…nebýt vás, spousta nás by nemohla ani doufat v dobrý konec. ![]()
Jinak zdravím všechny, no já už se chystám na 3IVF s PGD
první pokus byl bez ET druhý ET 6 den ale začala jsem krvácet a td uvidíme…
![]()
@Jana6 Proto jsem to nepsala
Ja chci jit do velke nemocnice konkr. Motol a docela me zarazilo jejich oficialni rocni vysledek - maji tam starsne malo darkyn - teda aspon me to prijde malo rocne 11 odberu ![]()
Vim ze jsou urcita rizika, ktery ovsem plati i pro ty (budouci) maminky, ktere potrebuji ivf podstoupit.
Myslim, ze je to to nejmensi co muzu udelat - vetsi dik patri tem, kteri na tomto centru pracuju - tedy doktorum ![]()
@alli_li jj to máš pravdu, doktorům patří veliký dík, ale stojím si za svým a děkuju… protože nebýt vás dárkyn tak ani doktoři nic nezmůžou
![]()
Ahojky, nás čeká 1. IVF 24.4., pokud vše klapne. 19.4. jde dárkyně na OPU. ![]()
Ahoj holky, nene @alli_li vůbec mi nevadí, že sem píšeš
Nebýt tebe a tvé dobrosrdečnosti, tak opravdu spousta holek nikdy nenaplní své sny a touhu po dítěti
takže tobě jedině velký obdiv ![]()
Jinak nechápu o co jde těm, co chtějí schválit, že dítě od dárce bude mít v 18 možnost dozvědět se rodné číslo dárce a vyhledat ho
no to jsme kde? Jde vidět, že to vymýší lidé, kteří nikdy problémy v tomto smyslu neměli, jinak by to viděli úplně jinak. Nedivím se, že teď dárců ubývá
Jsem absolutně proti ![]()
@Lenao no vidíš tohle čtu prvně a už jsem nas…
šíleným, to vždycky dostane funkci nějakej magor no jak píšeš, člověk co nikdy tyto problémy neřešil ![]()
@Lenao To přece neni adopce, vůbec bych dítěti neříkala že je z darovaného vajíčka, bude můj a basta ![]()
@Jana6 A co máte vy přesně za problém? Já znám taky jednu holčinu, zkoušeli to 6× a nikdy to nevyšlo a pak zkusili dárkyni a mají holčičku. Prostě oni 2 se nějak nesnesli
Nechápu, proč to příroda někdy dělá, ale hlavně že ji mají a to ostatní jde bokem ![]()