Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lenao Neposlali, ale asi bych tam měla zajít, třeba už blbě slyším. ![]()
No nevím, třeba mají při dárcovství jiný pravidla.
No už to nezruším, zítra to přežiju a pak budeme vyčkávat příští čtvrtek…
@FairPlay tak to hlavně zítra zvládni v pohodě ![]()
Já jdu zítra na krev a potvrdí se, že KET nevyšel ![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat, berete kromě listovky ještě něco před ET? Někdo mi doporučoval vitamíny pro těhotný, ale my jíme dost ovoce, zeleniny, ryb a tak, tak mi to přijde trošku zbytečný.
@kaczule1 třeba tě příjemně překvapí.
Já byla dnes na všeobecném vyšetření. Se mi to teď sešlo, bylo to vyšetření pro zaměstnavatele. Tak prý kromě toho těhu jsem v pořádku. Alespoň nějaká dobrá zpráva.
@FairPlay nene, test je jasně negativní, takže opravdu nečekám žádné dobré zprávy
Ale hned jdeme do dalšího KETu ![]()
@FairPlay femibion vím, že jí stousta holek už když se snaží otěhotnět a hodně si ho chválí. Taky si ho koupím a přidám k němu listovku, tím nic nezkazím.
@kaczule1 promiň, jsem v tom úplně nová, čeká nás 1.IVF. KET je s mrazáčky? A jak dlouho po ET může být další pokus? V každém případě budu držet všechny palce, co mám, nám všem. Do jakého CAR chodíš?
@FairPlay mně v CAR řekli, že od začátku stimulace mám užívat Femibion 800.. Takže ho od té doby poctivě beru ![]()
@kaczule1 hmmmmm
a kolik máte ještě mrazáčků? Nám po prvním ivf nezůstalo nic, tak se do všeho vrháme znovu. Doufám, že tentokrát nějaké na zamražení zbydou. A jaké kvality vám je zaváděli?
@Lenao aha, jsem právě myslela, že v těch multivitamínech už listovka je. Já zobu poctivě 1× denně listovku. Koordinátorka nám doporučila ještě Maca, i pro přítele, ale toho se zatím bojím. Píšou, že je to na prokrvení a tak a já nechci nic po,,, ze mě musí nejdříve doktoři udělat ženskou, tak abych jim to neurychlila v nevhodnou dobu. ![]()
@Lenao když jíš femibion, tak už k tomu listovku nemusíš
Ta už tam je a hlavně je dobře vštěpená, takže se do těla dobře vstřebává ![]()
@FairPlay jj, KET je ze zmražených embryí a může být hned po IVF a další KET může být hned po nevydařeném KETu, tak alespoň nemusím čekat a vím, že se něco děje ![]()
@Andrej29 děkuju, tak já se zeptám Dr., jestli a kdy mám začít. Kdy vlastně začíná stimulace? Já si tohle nikdy nezjišťovala, mě se bohužel netýká.