Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, ja se k Vam pridam jestli muzu. v dubnu nas ceka nase 1.IVF. V tom dubnu to bude uz 8 mesicu, co cekame na IVF tak sem z toho cekana cela netrpeliva.
@alli_li Že si tě nikdo nevybere bych se nebála. Jak píšou holky, příjemkyní je pořád víc, než dárkyní. Ono s tím výběrem je to jak v kterém centru. Na první konzultaci jsme byli v Apolináři a tam nám řekli, že budou vůbec rádi, když nám do dvou let najdou dárkyni, natož aby jsme si vybírali. A krevní skupinu tam neřeší vůbec. ![]()
@Fin Ahoj
Osm měsíců? to se trochu víc stydím, když píšu, že mi to čekání připadá nekonečné. My to začali řešit letos v lednu. ![]()
Ahoj take me ceka v dubnu 1 ivf vcera jsem byla na 1 konzultaci u dr co me bude stimulovat ted v breznu me ceka hysteroskopie trochu se bojim ale snad bude vse ok jinak nevite presne kdy se na to chodi? dr mi rikal ze je nejlepsi pak dni po skonceni ms ale to se mi zrovna uplne nehodi myslite ze by sli at 11 dc? jinak vsem moc drzim palce
@snažilka27 Ahoj, taky držím palce. Bohužel s tvým dotazem nevím, v mém případě toto podstupuje dárkyně.
@Lenao já být tebou tak si stejně udělám raději test…My chodíme do Gennetu na Letnou ![]()
![]()
Zdravím,,spolučekatelky,, a přeji Vám ať se dočkáte vytouženého děťátka. My čekáme už 5 let, tak snad se už brzo dočkáme taky ![]()
Ahoj holky můžu se přidat? Nás čeká v dubnu také IVF ale už druhé, tak snad už bude úspěšné. ![]()
@Katulinek1980
my od ledna do Pronatalu v Praze. Teď ještě čekáme na výsledky genetiky a v dubnu nás čeká 1× IVF + ICSI. Tak uvidíme jak dopadneme s prvním pokusem.
@maca36 Tak to budu držet palce, aby ti to dopadlo dobře.
A co máte za problém, jestli nevadí že se ptám?