IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
24.2.13 14:42

Ahoj holky, by jsme pořád nemluvily a nemyslely na IVF, jak se máte při nedělním odpoledni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
24.2.13 14:47

@FairPlay
skvěle, popíjím kafíčko a mazlím se s pejsánkem. A co ty? :D

• Citovat
  • Upravit
957
24.2.13 14:48

@maca36 já ž kafíčko dopila a teď marně přemlouvám kočku, aby přetala mrouskat, protože mi z toho asi brzy hrábne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.2.13 16:00

@maraida moje holčička má dva roky ;) ty dva pokusy jsem měla dlouhý protokol a teď to bude stejné. U prvního IVF jsme měli 8 vajíček a jen dvě oplodněné, které nám hned zavedli. U druhého IVF jsme měli 18 vajíček a dost se nám i oplodnilo a tak jsme měli i dva mrazáčky, ale byla mi zavedena jen dvě vajíčka a zbytek to nerozdýchal. Tak teď jsem na to poslední IVF zvědavá…
A jinak my teď dorazili z procházky domů. Museli jsem vyvenčit pejsky a i sebe. Dcerka uviděla venku holčičky a tak chtěla jít ven ještě za něma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
24.2.13 16:39

@Header takže ty jsi neměla KET? Embrya se nerozmrazila?
Já u 1.IVF měla 7 vajíček,6 se oplodnilo,2 mi zavedli a 2 zmrazili,2 se přestaly vyvíjet.
U 2.IVF jsem měla jen 2 vajíčka, obě se oplodnily i mi je zavedli.
A teď právě zkusíme krátký protokol, jestli třeba nebudu líp reagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.2.13 17:03

@maraida při KETu by byly zavedeny dvě vajíčka a zbytek nedopadl dobře…takže teď jdeme do třetího a také jsem zvědavá kolik budu mít vajíček. U prvního IVF jsme měli ještě ICSI a stimulace Puregonem…u durhého už jsem použili PICSI a stimulace Gonalem…a teď dáme asi opět gonal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
24.2.13 17:23

@Header a proč jsi měnila Puregon za Gonal a ICSI za PICSI? Když se ti s Puregonem a ICSI zadařilo?
Mě Dr. říkal, že je u mě to PICSI zbytečný, když se mi vajíčka oplodňují i přežívají PK. Akorát se pak v děloze nezavrtají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.2.13 17:40

@maraida dávám si injekce za příplatek (prostě abych dala do toho vše nejlepší)a před třema rokama byl za příplatek Puregon a minulý rok to byl Gonal. A PICSI nám doporučila embrioložka, že je větší pravděpodobnost oplodnění, když jsme měli tolik vajíček. Manžel má málo spermií a tou metodou PICSI se vyberou ty zralé spermie a tím je větší pravděpodobnost oplodnění…tak asi tak, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.2.13 17:40

@maraida a jak je to u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
24.2.13 18:01

@Header ale Puregon se taky doplácí.
U nás má manžel taky špatný spermiogram, spermií je málo, málo se pohybují a mají špatný tvar.Ale oplodnilo se nám vždy všechno(jen 1 vajíčko ne),tak prostě prý není PICSI potřeba, prý bychom jen vyhodili peníze navíc zbytečně. U nás když už něco navíc tak spíš to embryo glue, prostě něco, aby se to embryo v té děloze zavrtalo.
No, hlavně jsem zvědavá na výsledky imunologie, jestli třeba embryo neodmítám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.2.13 18:56

Mě teď na kontrole vyděsila moje gyn.,že prý na to, že jsem 19dne cyklu tak mám vysokou sliznici (1,5cm)…prý jestli mi na to dělali v Car nějaké vyšetření, když mám za sebou laparoskopii…Tak se mám v Car zeptat zda mě nechtějí ještě poslta na Hysteroskopii…chjo…mě z celkové narkózy bylo hrozně špatně a dokonce jsem se v Caru složila a pak málem i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.2.13 22:29

Ahoj holky, jako zakladatelka diskuse jsem překvapena, kolik vás přibylo :lol: a všechny vás zdravím :lol: Člověk tu 2 dny není a tolik příspěvků, mám z vás radost holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.2.13 22:32

@snažilka27 Ahoj,mě po prvním neúspěchu taky poslali na hyteroskopii, ale přestoupila jsem do jiného centra, kde mi řekli, že je to naprosto zbytečné :( tak nevím, třeba to fakt může být jediný důvod, proč nám první ivf nevyšlo, že to prostě děloha nepřijme. Můžu se zeptat na důvod u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.2.13 22:38

@Katulinek1980 Ahoj,my jsme taky ve fázi 2.pokusu, ale vyměnili jsme centrum a přešli na Reprofit. V tom minulým jsme si nechali udělat všechno icsi, picsi, AH, PK, zbyly nám jen 2 morulky jedničkové kvality, které zavedli, ale nevyšlo to, tak chceme zkusit změnu, zda to jinde půjde jinak :lol: Jinak jsme asi ve stejné fázi, tak se budeme podporovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.2.13 22:42

@maca36 Ahojky,klidně se ptej na co chceš :lol: ráda odpovím. My máme taky spermiogram na nule, takže vím o čem mluvíš :,( ale neboj, oni tam vždycky něco najdou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí