IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
21.2.13 20:39

@FairPlay no to doufámprotože jestli ne tak jim tam napíšu a i když to nepomůže tak si to za klobouk nedají :-( Sakra mě to tak vytočilo už včera a dneska znovu…blbouni, je to pravda dej blbci funkci a… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.2.13 20:55

@Jana6 já už bych chtěla :poblion: z úplně jinýho důvodu :D to čekání je nekonečný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.2.13 20:56

@FairPlay joooo to já už bych taky :poblion: :poblion: a jáááák ráda :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.2.13 20:57

Holky, já vím, je to hrozný, vymýšlí kraviny, ale nebojte, to nemůže projít. A jinak jak jste daleko, na začátku, nebo už stimulujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.2.13 20:59

@Jana6 já jen doufám, že mi 7.3. doktorka neřekne, že dárkyni na konci dubna nestihneme. to by znamenalo další hledání dárkyně, další čekání. Taky máš stavy, že se někdy cítíš super a říkáš si, že to určitě vyjde a jindy si přijdeš tak bezmocně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.2.13 21:01

@Lenao Ahoj, taky doufám, že jim zbytek rozumu zůstal. My stimulovat nebudeme, čekám na termín u dr., ten je 7.3. a pak mě čekají „jen“ hormony, aby mně rozběhli MS a srovnali ji s dárkyní. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.2.13 21:01

@Lenao jdu na třetí pokus, budu si prvního volat aby poslali žádost na pojištovnu a pak se objednám na jednadvacátý den cyklu na ZOLADEX a jdeme na to…:-)ale vychází to na duben OPU a ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.2.13 21:02

@FairPlay jj přesně tak tyhle stavy jsou normální, zrovna vedle řeším s Moni jak jsem z toho hotová že to ani jedné s blbou genetikou nevyšlo, ted ještě já a mám strašný strach :( a pak jsou dny kdy jsem si téměř jistá že to vyjde :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.2.13 21:03

@FairPlay My čekáme na menses, pak hormonální profil, hromada ultrazvuků, krátký protokol a někdy v dubnu snad transfer. Teď už mám 5 dní zpoždění a bolí mě v podbřišku, tak nevím co s tím. Zkrátka, když to člověk potřebuje dostat co nejdřív, tak se to někde zarazí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.2.13 21:05

@Lenao hele tohle teď měla jedna holčina, že pořád spoždění spoždění a čekala na první ivf a nakonec je těhotná :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.2.13 21:07

@Jana6 já vím, čtu vás. :D Jen si tam připadám občas jak vetřelec, protože vy všechny máte tu genetiku a já k tomu nemám co napsat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.2.13 21:09

@Lenao tak já to mám přesně naopak. díky přechodu jsem MS už přes rok neměla a teď, když mě potřebují srovnat s dárkyní, už tři týdny špiním. Chjo, to naše tělo ale vůbec nehraje s námi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.2.13 21:11

@FairPlay ty jsi prdlá, my si píšeme přece s každým :lol: :lol: :lol: nejsou tam všichni s genetikou, jen my tři.-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.2.13 21:13

@Jana6 moc jí to přeju. Já si stejně myslím, že je to psychika. Prostě na to přestali myslet, protože se spoléhali na IVF a bylo to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.2.13 21:15

@FairPlay jj má štěstíčko, přijde o ty stresy co prožíváme my, taky jí to mo c přeju :hug: :hug: :hug: a všem nám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí