IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
20.2.13 20:50

@Lenao já mám translokaci, genetickou vadu…prostě s tím ani doktoři nic neudělají, ještě nikdy jsem nebyla těhotná, chybí jim chromozomy…takže s životem neslučitelné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
20.2.13 20:54

@Jana6 jojo,bohužel to ti magoři zvažují, i když lidi jsou samozřejmě proti, ale to je nazajímá. To dítě se to dozví jen v případě, že mu to řeknou rodiče, samo centrum ho informovat nebude. Já bych ho taky vzala za vlastní a vůbec bych ani nepomyslela na to říkat mu, že je někoho jiného. Možná až by došlo na nějakou krizovou situaci, kde by to fakt prasklo, tak bych mu to vysvětlila, ale jinak je můj a hotovo. Taky vymýšlí zákony po kterých :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
20.2.13 20:55

Ahoj maminky, omlouvám se, že k vám vstupuji, také jsem dárce, momentálně mi dělají testy, tak snad dopadnou dobře a budu moci darovat. Ale zarazil mě komentář od @Lenao, nestíhám moc koukat na zprávy a podobně a o tomhle návrhu jsem neslyšela, dost mě to zaráží?? Já doufám, že mé darování dopadne dobře, nějaké ty nevolnosti a zdravotní obtíže s tím spojené určitě taky zvládnu, když jsem zvládla porod:-), ale jediné s čím se trošku peru je myšlenka, že bude (geneticky) „moje“ dítě běhat někde po světě, já naprosto chápu, že dítě je hlavně toho kdo ho porodí, vychová atd, to vůbec nespochybňuji, jen si nad tím trošku přemýšlím, přeci jen to vlastně kousek mě a představa že zamnou v osmnácti přijde je taková děsivá. Přeci jen když člověk ví, že ho nikdy neuvidí, nic se o něm nedozví, prostě bude cizí a bude u někoho kdo si dítě moc přál, tudíž se o něj určitě i dobře postará je v tomhle případě rozhodně lepší než když budu vědět, že se může kdykoliv objevit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.2.13 21:04

@peta h darování je nyní ještě stále anonymní, nikde nechtějí říkat jména, my jako čekatelky nanejvýš vypíšeme papír aby byla stejnákrevní skupina to je podmínka a pak barvu očí, váhu výšku no prostě aby bylo nám geneticky podobné :kytka: tobě patří také velký dík :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.2.13 21:04

@Lenao přesně tak, mimi bude moje a basta :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
20.2.13 21:07

Ahojky jdu vas pozdravit a povzbudim mam doma holcicku skoro dvouletou z druheho IVF a moc vam drzim palecky v lete se pokusime o sourozenecka a pak pujdu darovat vajicka jsem domluvena s centrem ja jsem zcela v poradku name problem u manzi a ja chci pomoct nekomu dalsimu tak se drzte a vsem budu drzet palecky :hug:

Příspěvek upraven 20.02.13 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.2.13 21:09

@Semik ahojky moc moc děkujeme za držení palečků i za budoucí darování :hug: :hug: a gratuluji ke krásné holčičce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
20.2.13 21:12

Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
20.2.13 21:20

@Jana6 zatím žádné stresy, je to zatím jen v jednání a spousta lidí je proti. J8 bych byla klidná, přece nemůžou připustit takovou blbost a vsadím se, že všechna centra budou stejně proti. Jojo, takové zákony na ničení lidí to jim jde :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
20.2.13 21:27

http://zdravi.e15.cz/…jicek-469066

Tak na to mrknite, co na nás šijou :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.2.13 10:31

@Lenao já nic takovýho ani neudělám, je to naprostá kravina :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.2.13 20:10

Ahoj holky, teda to co tu čtu mě moc nepotěšilo. :? To nemůžou myslet přeci vážně. Navíc když o tom tak přemýšlím - pokud se to v Gennetu podaří, tak mně stejně předají po 12t. mému gynekologovi. A pokud jemu neřeknu, že je prcek z dárcovství, tak už se to nemá šanci dozvědět nikdo jiný. A zpětně v centru se to už taky nedozví, protože tam už pak nepůjdu. Chjo, proč radši nepřemýšlí nad něčím smysluplným. Ono vážně platí dej vo.lo.vi funkci, on… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.2.13 20:12

Jinak dárkyním moc děkuju, bez nich by jsme prcka nikdy mít nemohli a to by nás moc mrzelo. Přítel sice dva kluky má, ale z prvního manželství a moc bychom si přáli ještě jedno, co by bylo naše. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.2.13 20:21

@FairPlay přesně tak já to nikdy říkat nebudu, krevní skupinu bude mít naší, a budu ho já nosit v bříšku, já ho porodím, já se o něj budu s láskou celý život starat, tak o co jim k čertu jde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.2.13 20:24

@Jana6 jojo, souhlasím. Jsem teď dočetla ten článek, přítele taky pěkně nadzvedl ze židle. Na jedné straně si pořád stěžují, jak porodnost klesá, jak je málo lidí, kteří vydělávají a hodně důchodců a na druhou stranu se nám to snaží stížit čím dál tím víc. Jak kdyby nestačilo, kolik nás to stojů nervů a taky peněz. :( No snad se tam najde víc těch rozumných kterým dojde, že se tím budou moct s dárci rozloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí