IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maca36
24.2.13 09:19

@Katulinek1980
u mě není problém, ale u manžela je hodně zlý spermiogram, pouze 1mil a z toho jen 2% jsou pohyblivé :,(

• Citovat
  • Upravit
24.2.13 10:46

@maca36 Tak to mě mrzí, ale oni i z málem dokaží udělat zázraky. Nám skoro žádný problém nezjistili a přesto se to nepovedlo, ale ted věřím že už to bude úspěšné, jak říkal doktor ted už ví jak na mě, takže je šance daleko větší a že se to ted podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.2.13 11:11

Ahoj holky, také se k vám přidávám. Já mám jednu holčičku z prvního IVF, druhé IVF se nám nepovedlo a ani KET neuspěl. Teď začínám pomalu opět dlouhý protokol, takže ET vidím na konec března. U prvního miminka jsem měla ET v březnu, takže toto období je asi hodně plodné ;-) Přeju všem aby jsme měly brzo // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
24.2.13 11:27

Ahoj holky, tak i mě to na jaře čeká, ale už KET.. IVF bylo v prosinci, ale jak můžete vidět v popisku, v 8tt to nedopadlo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
24.2.13 11:48

@Katulinek1980
jistě se to povede, člověk musí věřit a nemyslet na zlé. Já věřím, že se to jednou povede, v tomto roce určitě.
@Header a @Andrej29 tak ať to tentokrát vyjde na 100%, držíme palečky :palec:

• Citovat
  • Upravit
1590
24.2.13 11:55

@maca36 taky držím palečky :kytka:, první pokus je fajn, já jsem do něho šla se strašným optimismem a moc jsem se těšila a ono to vyšlo :), že to dopadlo jak to dopadlo už je věc jiná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
24.2.13 12:09

umělé oplodnění jaro

Dobré ráno, chystáme se s přítelem do CARU v Olomouci, nebo Brna, nejsme ještě rozhodnutí. můj problém se týká mé práci, pracuji jako zdr. sestra v ambulanci a jako jediný zaměstnanec. tudíž si nemůžu vzít volno ze dne na den, což je problém. vím že se do centra chodí v přesných dnech dne cyklu. poradí mi někdo jak to řešil ve stejné situaci jako já? je třeba ochoten mi gynekolog napsat neschopennku od začátku léčby? v práci to samozdřejmě přiznat nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
24.2.13 12:12

Ähoj holky :mavam:
Můžu se taky přidat? mě čeká v dubnu taky IVF, ale už poslední,3.
Z 1.IVF mám roční holčičku, v listopadu jsem byla na KETu a v lednu na 2.IVF,ani jedno bohužel nevyšlo :(
Ve čtvrtek jsem byla na imunologii a zítra jdu na hormonální profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
24.2.13 12:26

@nika1988 Zdravím, já myslím, že když se v CAR domluvíš, že by ti neschopenku mohli napsat už od začátku stimulace, já jsem neschopenku teda neměla, ale holky, co se mnou chodily, tak ano, ale až ode dne OPU. A ze dne na den nikdy zůstat doma nebudeš muset. Na začátku dostaneš stimulační protokol, kde budeš mít přibližně kontroly rozepsané, já to tak alespoň měla… Pokud si vybereš seriozní CAR, tak ti určitě vyjdou vstříc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.2.13 12:30

@maraida tak to máme skoro stejné…také jdu na svůj poslední 3IVF a z prvního máme holčičku. Ted mi na 10 dní předepsali Norethisteron a pak asi jako vždy Synarel a Gonal. U 2Ivf jsem měla nafouklé břicho a cítila se jak v pokročilém těhu…teď mi prý dají menší dávky Gonalu. Gyn.mi řekla zda mi zkontrolovali proč mám tak vysokou sliznici a chce mě poslat na Hysteroskopii…se budu asi bát. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.2.13 12:31

Já nastoupila na neschopenku 14 den stimulace…takže to jde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
24.2.13 13:23

Diky za radu všem, dejte vědět jak jste dopadli, držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
24.2.13 13:41

@Header a kolik je holčičce?
Já budu mít tentokrát krátký protokol.2 krát jsem měla dlouhý-zastavovací tyčinku do břicha na 14 dní a pak stimulace Puregonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
24.2.13 13:46

Jak tak koukám to už jste tu všechny znalé :) a já takový začátečník :) alespoň se mám koho ptát ;)

• Citovat
  • Upravit
1590
24.2.13 13:59

@maca36 já nejsem moc znalá, podstoupila jsem to jen jednou a teď mě čeká první KET.., ale teď už se toho dost bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí