IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
25.2.13 17:50

@kaczule1 To je super, pro mě je to čekání nejhorší, napadají mě různé věci a už bych to chtěla mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.2.13 17:53

@FairPlay KETy můžou být hned za sebou ale mezi klasickýma IVF musí být pauza alespoň 3 měsíce a myslím, že to pojišťovna dřív ani neschválí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
25.2.13 17:53

@FairPlay jojo,ono sladit 2 ženský dohromady není žádná sranda.Asi bych si s tím taky nezahrávala a brala jen to co mi řeknou. Listovkou nic nezkazíš, tu bych brala dál a ten femibion ji taky obsahuje, ale v menším množství a já zas četla, že má velký vliv na přípravu sliznice na zanoření :) Bůhví, co je na tom pravda. Možná už jsem z těch knížek zblblá, ale taky zkouším co jde, hlavně, ať až se povede :lol: A můžu se zeptat ohledně té dárkyně, to vám dali vypsat nějaký dotazník jako jakou by měla mít povahu a zhruba vypadat nebo se tam jedná hlavně o tu krevní skupinu a dál nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.2.13 17:55

@kaczule1 děkuju. Doufám, že nám nějaké mrazáčky zůstanou, pokud se to nepovede. Jinak budeme znovu hledat vhodnou dárkyni a taky ji platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.2.13 18:00

@Lenao jojo, vypisovala jsem dotazník. Vyplnili jsme moje základní údaje - výšku, váhu, barvu očí, vlasů a jaký jsem typ (nordický, středoevropský atd.) a to samé jsme měli vypsat o dárkyni. My tam napsali jen výšku nad 165 cm, protože máme oba dva téměř 180 cm a k barvě vlasů jsme napsali „světlou“ - já jsem zrzule a přítel má taky světlé vlasy. Jinak si tam můžeš napsat další požadavky, např. vysokoškolačka atd., ale to nám přišlo zbytečný. Už tak to s mojí AB- není jednoduchý a hlavně se jedná „jen“ o polovinu genetiky, druhá polovina je přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
25.2.13 18:05

@FairPlay jojo,takové ty věci jako vzdělání, povahové vlastnosti atd. nejsou vůbec podstatné a hlavně ta holčina co to vyplňuje si může mnoho věcí vymyslet, takže bych na to moc nepřihlížela. Důležitá je výchova a tu vy nepochybně zajistíte :lol: Jenom aby měla hodně vajíček, aby se dalo kdyžtak něco zamrazit, ale to oni už si pohlídají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.2.13 18:07

@FairPlay tak budu držet palce ať to hned vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.2.13 18:15

@Lenao Snad ano, ale asi to stejně nejvíc záleží na stimulaci. V každém případě v Gennetu mají 1 dárkyni pro jednu příjemkyni. To prý ale nefunguje takhle všude. Někde rozdělí vajíčka jedné dárkyně na více příjemkyň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.2.13 18:17

@FairPlay já myslela, že všude je jedna dárkyně na příjemkyni. Ta příjemkyně si ji vlastně i platí, tak by měla mít přece všechna vajíčka :think: I u nás v CARu dostává příjemkyně všechny vajíčka dárkyně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.2.13 18:18

@kaczule1 děkuju, doufám, že to vyjde nám všem, co se snažíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
25.2.13 18:23

@FairPlay jako je fakt, že pokud dárkyně vyprodukuje těch vajíček hodně a všechny jsou dobré, příjemkyně otěhotněla a o další už nebude mít zájem, tak chápu, že to poskytnou někomu jinému, ale mezi náma, to je děs a dělat by se to nemělo. Z etického hlediska mi to připadá nechutný a je to dobře, že to vaše centrum to nepřipouští. Taky držím pěstičky, aby těch vajíček bylo dost a dobré kvality, protože vajíčky od dárkyně jsou fakt drahá narozdíl od spermií, které jsou za pár korun :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
25.2.13 18:24

@FairPlay zapni si kdyžtak nahoře podpisy a pak uvidíš, jak dlouho jsem stimulovala, mám to tam rozepsané. Začala jsem 15.12. a ET byl 30.12, takže jsem to začala brát toho 15tého.. Normálně mi ten Femibion napsal i do stimulačního protokolu k lékům, co jsem měla brát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
25.2.13 18:26

@FairPlay a moc držím palečky, ať vám to dobře dopadne, máš to ještě mnohem těžší než my ostatní, hlavně asi taky po té finanční stránce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.2.13 18:39

@Lenao aha, tak já myslela, že oplodní všechny a mrazí pak embryjka. Na to se budu muset zeptat. Pokud se to povede, tak už do dalšího nepůjdeme. Přítelovi je 44 a má už dva syny, takže nám jeden prcek bude úplně stačit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.2.13 18:42

@Andrej29 děkuju, už mám zapnuto. :) To máš pravdu. Jeden pokus hrazený pojišťovnou nás vyjde na cca 50 tis. Ale co by jsme pro mimi neudělali, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí