IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
2.3.13 18:54

@maraida nevím, co všechno obnáší dlouhý protokol, ale krátký to je fakt fofr, ani jsem se nenadála a bylo OPU.. Sice jsem měla jen 8 folíku, ale z toho 6 kvalitních vajíček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
2.3.13 21:27

@Andrej29 dlouhý je vlastně stejný jako krátký, jen před vlastní stimulací jsem měla na 14 dní zavedenou zastavovací tyčinku.
Jinak já stimuluju celkem dlouho, folikuly mi rostou pomalu.
2krát jsem měla dlouhý protokol, poprvé bylo 10 folikulů a 7 vajíček a podruhé 4 folikuly a 2 vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.3.13 18:02

Ahoj holky, jak se máte? My jsme dneska měli spíše flákací den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.3.13 19:11

@kaczule1 Ahojky, já měla pohodový den do odpoledne… Asi od té 4h mě začalo tak ukrutně bolet břicho, že jsem už myslela, že pojedem do nemocnice. Snesu hodně, ale bylo mi až do breku. Vzala jsem si prášek a už se to zklidnilo, tak snad to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.3.13 19:14

@Camiben tak snad to bude v pořádku 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.3.13 20:23

@kaczule1 Doufám.....pěkně mě to vyděsilo. Pokud mě takhle bude břicho bolet i ráno, tak zavolám co CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.3.13 20:27

@Camiben prosím tě, co se děje.. :) Určitě to nepodceňuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.3.13 21:26

@Andrej29 Takový hodně silný bolesti…jako při MS :nevim: Přicházelo to v takových vlnách…chvíli křeče, pak zas nic. Teď už je to mnohem slabší a ne tak často…ach jo…ráno budu kdyžtak volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.3.13 07:09

@Camiben to jsem ráda, že je ti líp.. Ty si vlastně na revizi nebyla, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
4.3.13 09:39

@Andrej29 Ne nebyla… Dnes mě sice bolí břicho, ale je to jako před tím…jak při MS. Na netu jsem četla, že jsou takové bolesti normální. Způsobují je stahy dělohy, jak se to snaží vypudit :nevim: Uf, snad to bude dobrý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.3.13 13:59

@Camiben já bych si pro jistotu zavolala do Caru…víš jak…jen pro jistotu a aby jsi byla klidnější. Je fakt, že mě při těhu také bolelo břicho, ale nikdy to nebyly takové křeče abych si vzala prášek. Dokonce jsem jeden den slabě krvácela (bylo to v den kdy měla přijít MS),ale to kvůli tomu, že odcházelo druhé vajíčko. To jedno se naštěstí ujalo…Držím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
4.3.13 14:08

Ahoj holky, tak od rána to bylo dobrý, ale po obědě mě to tak půl hodiny zase bralo… I když mě ty bolesti zase přešly, tak jsem pro jistotu do CARu zavolala. Doktor mi řekl, že si mám vzít na bolest Ibalgin nebo Algifen, a že mám sledovat teplotu. Pokud by bolesti nepřešly nebo jsem měla teplotu, tak mám zítra odpoledne přijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
5.3.13 08:42

Ahoj holky, ani vše nedočítám píšete tu jak o život :-) a já nestíhám… já už jen čekám na MS a až mrcha dorazí tak si jedu pro implantát a pak už stimulace :-)
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.3.13 11:22

Ahoj holky, taky se přidám. Je neuvěřitalný kolik nás je. Než jsme se po téměř šesti letech neúspěšného snažení odhodlali dojít do CARu, neměli jsme tušení, kolik párů má obdobné problémy. Bylo to pro nás tabu, mnoha lidem jsme radši tvrdili, že děti nechceme, než říkat, že se snažíme a nic. Nyní jsme po dvou neúspěšných IVF. V obou případech se přenášela 2 embryjka (PISCI, PK, AH). Teď začínáme 3.IVF, od 20.3. bud píchat Gonal, už se nemůžu dočkat. Potřebuji něco pro to dělat, nejenom čekat. Tělesně léčbu zvládám v pohodě. v CARu nám v obou předchozích případech dávali velkou šanci. Jsem ale z toho všeho psychicky zdeptaná. Obdivuji ty trpělivé. Jsem zvyklá si v životě to, o co usiluji nastudovat, vyběhat, zařídit, udělat, odpracovat, zaplatit - prostě mít na to vliv, ale tady to nejde a já nevím co bych. To různé čekání mě bere energii do všeho ostatního v životě. Mám období kdy téměř nejsem schopná ráno téměř vstát z postele, přemoci smutek a jít do práce a pak zas naopak čas, kdy řeším vše v práci levou zadní, do toho pomáhám v místní komunitě, plánuji dálkové studium, stavební úpravy na baráku… Máte to někdo podobně? Co Vám pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.3.13 11:25

@Lionsdare asi hodně nás to prožívá podobně. Nás teď sice nečeká IVF ale KET, ale bojím se, že nás další IVF nemine :nevim: Ale potřebuji pro to něco dělat, jinak bych se snad zbláznila :zed: Zítra mě čeká kontrola, ale to budu teprve 7. DC, tak jsem zvědavá, jak se domluvíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí