Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lenao píše:
@medmenka Čauky,jasný, přidej seNa kolikátý jdeš pokus? A kam chodíš? Ty máš krátký protokol, pokud tomu dobře rozumím, tak to už máš jak se říká za pár
mám před sebou teprve první pokus, chodím do Iscaru v Praze. Protokol mám asi krátký, já ani nevím abych se po pravdě přiznala
. Už se těším na příští týden že se konečně začne něco dít a doufám, že budu dobře reagovat na stimulaci. Docela mám s toho strach jelikož mám PCO.
Ahoj holky, tak zítra na 7h ráno jedu do Sanusu. Tak jsem zvědavá, co mi doktor řekne a jak budem postupovat dál. Jen doufám, že na UTZ to bude vše v pořádku.
Ahoj holky, tak mám za sebou kontrolu, všechno je OK a dneska vytahujeme potencionální dětičky z ledu
KET vypadá na středu, čtvrtek nebo pátek ![]()
@Camiben držím palce a dej pak hned vědět ![]()
@popina tak už se to rozjíždí a za chvíli budeš těhulka ![]()
@kaczule1 Jééé…tak to je super
Tak ať ve zdraví přežijou rozmražení!
No holkyyy, vy jedete teda.. a kdo počká na mě? ![]()
Stále mi mrcha nedorazila, a to už to bude 5 týdnů, chjo ![]()
@Andrej29 určitě dorazí co nejdřív
Nám pokud to teď nevýjde, tak další pokus až v květnu neli později ![]()
@kaczule1 no já už z toho začínám být trošku nervózní
Pokud u nás kontrola dopadne dobře, tak nám to taky vychází až na květen…
Ale tobě přeju, ať do prodloužené kultivace dojde co nejvíc dětiček, ať je co zavádět ![]()
Ahoj holky tak my za 14 dní jedeme do Caru tak jsem zvědavá co si na mě vymyslí. ![]()
A hlavně doufám, že v dubnu už začneme.
@Andrej29 Já myslela, že ti to vyjde dřív? Pokud to u mě půjde dobře a dostanu MS jak mám, tak by to mohlo být nějak v půlce dubna.
Camiben, Popina, Kaczule-holky držím palce ![]()
Já jedu do CARu příští čtvrtek na kontrolní UTZ a pro výsledky hormonálního profilu.Dnes jsem byla na imunologii a mám nasazenou léčbu, kontrolu za měsíc.