Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Camiben no, já musím počkat na MS a pak 15-20 den jet na kontrolu.. A tam snad naplánujeme ket, pokud kontrola dopadne a to předpokládám, že by byl až zase v dalším cyklu. A jelikož MS stále nikde, tak to podle předběžných výpočtů vidím na začátek května.. ![]()
@Andrej29 Ono ti to uteče…uvidíš
Já čekám na zítřek jak na smilování…snad už konečně dostanu vycházky. Teď není důvod, abych byla doma, tak snad to dopadne. Já hlavně doufám, že mi v děloze nic nezůstalo. Taky se chci doktora zeptat na možné příčiny a zda by nepomohlo to imunologické vyšetření. Ještě si musím napsat seznam otázek ![]()
@kaczule1 moc ti přeji aby dětičky v pohodě zvládli rozmražení a pěkně se u tebe zabydleli ![]()
@Katulinek1980 píše:
Ahoj holky tak my za 14 dní jedeme do Caru tak jsem zvědavá co si na mě vymyslí.
A hlavně doufám, že v dubnu už začneme.
tak ať jsou jen samé dobré zprávy a v dubnu hurá do toho ![]()
@Camiben píše:
Ahoj holky, tak zítra na 7h ráno jedu do Sanusu. Tak jsem zvědavá, co mi doktor řekne a jak budem postupovat dál. Jen doufám, že na UTZ to bude vše v pořádku.
tak ať je hlavně všechno v pohodě ![]()
@Camiben no to si napiš, protože já jsem vždycky na půlku věcí zapomněla, když jsem tam byla
A posílám na zítra hodně štěstíčka.. ![]()
Holky, měla jste některá Gonal-f a nevíte jaký je na to doplatek?? ![]()
@Camiben na zítra držím palce ![]()
@medmenka Já měla Puregon
a každý CAR má jiné ceny, tak se jedině zkus kouknout na stránky CARu kam chodíš jestli to mají v ceníku
A dr. ti neřekl, kolik to stojí? ![]()
@kaczule1 oni to právě na stránkách nemají, ale setra říkala něco kolem dvou tisíc za jedno pero, ale nevim to bohužel přesně.
@medmenka já jsem ho měla, píchala jsem ho asi 5 dní, teď nevím přesně a doplácela jsem kolem 6000, měla jsem krátký protokol a denně jsem píchala 225 jednotek, některé holky ale měli i menší dávky, tak by to nemuselo být ani tolik. Záleží asi i na CAR, každý to bude mít určitě jinak..
@medmenka a teď možná i kecám protože v té ceně bylo i Cetrotide a Ovitrelle, které se pak na konci píchají taky.. Takže kolik jenom za Gonal teď vlastně nevím ![]()
@medmenka Já ho měla. Měla jsem dvě pera (v každém bylo 900 jednotek) a ještě jsem si dokupovala 3 dávky (každá měla 75 jednotek)…dalo mi to na 11 dní stimulace a stálo mě to 7 528 Kč.
Holky…všem moc děkuju za podporu
Jakmile budu zítra doma, tak napíšu!
@Andrej29 díky moc za info
já si budu píchat 150 jednotek a mám to cca 7 dní tak to by nemuselo být tolik a na 6 a 7 den mám ještě Orgalutran.
@Camiben tak to je mazec teda. A to se počítá se zálohy co se skládá, nebo se to platí hned? To asi bude záležet na CARU co?