Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lionsdare ahojky.. Ono na to až tak nic moc nepomáhá.. Já mám za sebou teprve první pokus a myslím na to neustále
Ale jo, když jsem v práci, tak je to lepší ![]()
Ahojky holky…jediné co nás může těšit je, že konečně vysvitlo sluníčko a to hned o stupínek či dva zvedne náladu, ne ![]()
Dneska jsem 1den cyklu a začínám si stříkat Synarel a za devět dní jdu na kontrolu a tam dostanu už Gonal…co vy? Jak jste daleko?
Ahoj holky, můžu se přidat?? Já začínám stimulovat 12.3. Chodím do Natalartu do Plzně ![]()
@Header tak já čekám na první porevizní MS, zítra je to 4 týdny, takže doufám, že dorazí co nejdřív.. Pak bude kontrola a uvidí se, kdy bude KET, doufám, že v dubnu..
@popina Ahojky, držím palečky, ať ti to dopadne hned napoprvé ![]()
@Andrej29 děkuji. Jsem hodně pozitivní, moc si nepřipouštím že by to nemuselo dopadnou. Ikdyž jisté obavy tu drobet jsou ![]()
@popina to je dobře, s tím se do toho má jít, já byla taky strašně natěšená a plná optimismu.. ![]()
@popina taky jsem měla Synarel a musím říct, že jsem byla dost překvapena, k čemu mi pomůže sprej do nosu ![]()
Ahoj holky, tak u mě už se to pěkně uklidnilo. Bolesti břicha žádné
tak mám radost. Teď už jen čekám, kdy konečně pojedu do CARu a co bude dál. Doufám, že hned vlítneme na mrazáčky ![]()
@Camiben a jak to tedy vidíš? Na kdy? Ale hlavně, že ti už je líp ![]()
@kaczule1 No doktor říkal, že mám přijet hned jak dokrvácím a začnem prý s přípravou na transfer mrazáčků. Tak snad příští týden už by to mohlo být
Doufám… Hlavně, aby v děloze už nic nenašel a bude to dobrý.