IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
25.2.13 19:23

@Andrej29 jj zaltý sondy :-) TO je pravda…jaký ti dávají protokol? já těch hodně měla u prodlouženýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
25.2.13 19:42

@Jana6 měla jsem krátký protokol.. V mém CARU zase na druhou stranu říkali, že je optimální těch 10, že když je jich hodně, tak jich je zase spousta nekvalitních.. Doufám, že žádný příště nebude, ale kdybychom přece jen museli podstoupit druhé IVF, tak kdybych jich měla alespoň 12, vůůůbec bych se nezlobila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.13 13:21

@Lenao Ahoj tak to je fajn, že je tu někdo kdo je na tom skoro stejně.
To já špatně reagovala na ty injekce, takže jsme to po 14 dnech stopli a ted zbírám odvahu jít do 2 pokusu. Jinak my chodíme v Brně do Unicy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.2.13 14:07

Tak už to mám potvrzené i z krve - KET nevyšel :pocitac: Ale hned v březnu si KET zopakujem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.13 14:26

@kaczule1 Tak to mě mrzí, ale uvidíš že příště už to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.2.13 14:35

@Katulinek1980 děkuji, nezbývá než bojovat dál :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
26.2.13 14:35

Taky držím palečky, aby to příště vyšlo! Já jsem byla zrovna dneska na další konzultaci ohledně dárcovství a všechny výsledky jsou perfektní, takže brzy půjdu darovat, jupíí:-). Zrovna jsem tam potkala šťastný rodiče, kterým to vyšlo, hned jsem z toho měla nádherný pocit, určitě se vám to holky taky podaří! Nevíte náhodou, jestli říkají dárcům, zda to příjemnkyni vyšlo? Vím, že je to přísně anonymní s čímž souhlasím, ale htěla bych pak jen vědět, jestli se o povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
26.2.13 18:06

@kaczule1 To je mi líto. :( Ale my to stejně všechny vybojujem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
26.2.13 18:09

@peta h Ahoj, já bohužel netuším, jsem příjemkyně. Ale mně by to třeba nevadilo, kdyby dárkyni informovali. Alespoň by dárkyně věděla, že udělala jeden pár šťastným. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
26.2.13 18:17

@kaczule1 v březnu to už musííí vyjít :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
26.2.13 19:21

@Katulinek1980 no jo, nějak mi ten dlouhý protokol nesedl a doktor z jinýho centra říkal, že byl pro mě úplně zbytečný, tak teď jdu do krátkého. Vy jste jeli podle kterého? Je to zvláštní, že někdo jich vyprodukuje 20 a někdo jako třeba já jen 7 a to jen 5 k použití. Z toho se pak už těžko dělají mrazáčky :( Taky bych chtěla být taková nosnice :lol: Nesbírej odvahu a jdi tam :D my čekali 3 měsíce a to už bylo utrpení, už chci, aby se něco dělo. Být tebou, tak se objednám na termín, kdy máš mít zrovna MS, aby tě mohli zrovna odebrat a rozjet to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.13 14:39

@Lenao Tak já jsem měla krátký protokol a reakce byla úplně v háji, to ty s těmi 7 jsi měla pěkný, já měla jen 2 foliky a ty nakonec byli prázdný. Takže jsem zvědavá jaký protokol budu mít příště. My pojedeme do caru někdy v březnu se domluvit co a jak a od dubna by jsme začali se stimulací.(ale tajně doufám, že do dubna třeba otěhotním) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
28.2.13 06:58

Já měla u prvního IVF s ICSI 8 vajíček a vyvíjely se mi jen dvě. Jedno se vyvíjelo jak má a druhé bylo opožděné. Zavedli mi obě a teď mám dvouletou dcerku (a to byla 2bc s cystou - i v Caru se diví, že nám to vyšlo).U druhého IVF s PICSI jsem měla 18 vajíček a všechny se oplodnily. Patý den jsme měli dvě morulky a pak už jen tři pomalejší, zbytek se přestal vyvíjet. A nic…takže teď jdeme na třetí pokus. S dr.jsme se domluvili, že mám dojít za půl roku a to 17den cyklu.Tak jsem tak došla a už se všechno rozběhlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
28.2.13 07:09

@kaczule1 Tak to je mi moc lito, priste to urcite vyjde :hug: A nezapomnela jsi na svoji skupinu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.2.13 07:29

@xantipi děkuji, nezbývá než bojovat dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie