Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Camiben ahoj, za to KET se pak neplatí že?? Nebo jak to je potom? Co všechno musíš předtím podstoupit?
Držím palce, aby se chytlo!!
@popina KET si platíš sama, ten není na pojišťovnu.
Holky já budu mít krátký protokol a prý taky Synarel do nosu ![]()
@maraida kolik to stojí? Protože mě doktor říkal, že se neplatí. Nebo jsem to špatně pochopila
Každopádně na to je ještě čas ![]()
@popina no KET nehradí pojišťovna a zkus se podívat na webové stránky tvého CARu. Určitě tam mají ceník
U nás to stojí 3 tis. + 1 tis. transferová souprava a asi ještě další 3 tis. za PK, jelikož je máme mražené v prvojádru
A přemýšlím, jestli jít do AH nebo ne ![]()
@popina
Vůbec nevím, kolik to stojí a co to všechno obnáší. Ještě jsme se k tomu nedostali.
Tak u nás stojí KET 7500 Kč a to jsme ještě dostali při ivf dostali poukat na slevu 1800, kdyby to náhodou nevyšlo (ten poukaz je platný 4 měsíce, takže do 30. dubna), doufám, že ho stihneme využít…
@Andrej29 poukaz na slevu jo, v CARu…to bych si taky dala líbit
Popina u nás stojí KET 5000.
@maraida ten poukaz je fakt dobrej tyjo. Natalart ceníky na webu nemá. Tak těžko říct.
Tak jsem mrkla na ceník našeho CARu a KET tam je napsaný za 3 800 Kč…
No poukaz je fajn, jestli ho stihneme využít, doufáám… Ale i s tím poukazem nás to bude stát nejvíc co tak čtu ![]()
Holky, můžu se k vám přidat? Jsem z Brna a chystáme se na KET do Reprofitu. Tentokrát už pro sourozenečka.
@olousek35 jasně že můžeš. Já jsem taky reprofiťanda, tak tu budu mít aspoň spojence
Ke komu tam chodíš? My jsme u Machače, zatím jsme tak trochu na začátku. Vám se to povedlo napoprvé? Já tam byla dneska na ultrazvuku, jestli mám ovulku a pak jsem se šla objednat k sestřičkám a další možný termín u něj byl až za měsíc, tak jsem z toho smutná. Myslela jsem, že se to už tento měsíc rozjede a ono to bude asi až v dubnu. Ach jo. A jaký jste měli protokol? My máme mít krátký, ale nevím co to znamená, ani kdy se s ním začíná. Nevíš? A kolik máte mrazáčků?
@Lenao já jsem začínala 1 DC (15.12.) brát prednison a anopyrin a injekce jsem začala píchat 3DC a 25.12 bylo OPU. A to den před OPU jsem už nic nepíchala. Je to fofr ![]()
@Lenao píše:
@olousek35 jasně že můžeš. Já jsem taky reprofiťanda, tak tu budu mít aspoň spojenceKe komu tam chodíš? My jsme u Machače, zatím jsme tak trochu na začátku. Vám se to povedlo napoprvé? Já tam byla dneska na ultrazvuku, jestli mám ovulku a pak jsem se šla objednat k sestřičkám a další možný termín u něj byl až za měsíc, tak jsem z toho smutná. Myslela jsem, že se to už tento měsíc rozjede a ono to bude asi až v dubnu. Ach jo. A jaký jste měli protokol? My máme mít krátký, ale nevím co to znamená, ani kdy se s ním začíná. Nevíš? A kolik máte mrazáčků?
ahojda, děkuji za přijetí. Já chodila k dr. Koudelkovi, ale měl mě na starost i dr. Štelcl. Ono je jedno ke komu chodíš, všichni jsou super. Mám za sebou 2.IVF, zadařilo se vždy, ale 1.IVF skončilo před srdíčkem, který nenaskočilo. Z 2.IVF mám synka Tomáška. Mražáčky máme 3 ks a půjdem pro jednoho. Vždy jsme transferovali jen jedno vajíčko. Protokol jsme měli krátký a neboj, vše ti vysvětlí. V prvním pokusu jsem píchala fostimon(4 vajíčka, žádné zamrazené), ve druhém jsem chtěla puregon(8ks, 3mrazáčky) a měla jsem víc vajíček a dokonce bylo i na zamrazení.