Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak nám se to zkomplikovalo. No jo, prostě to bylo asi všechno moc jednoduchý.
Dubnový termín ET padá, zato mám nový termín - příští čtvrtek hysteroskopie. Doktorce se při konzultaci něco nelíbilo. ![]()
Doktorce se nelíbí děloha. Prý když jsem bez vaječníků a vejcovodů a podle výsledků hormonů v přechodu, nemám mít sliznici jako při ovulaci. Nerozumím tomu, ale snad ví, co dělá. Jen nevím, jestli pak vůbec těhu bude a pokud ano, kdy najdou další vhodnou dárkyni. ![]()
@FairPlay tak tomu taky moc nerozumím..
doufám, že to bude dobré a těhu bude, to je fakt na pytel hohle.. Člověk si myslí, jak už je blízko a musí se něco po… ![]()
@Andrej29 já se bála, že se něco po,,, když šlo všechno tak rychle. Nikdy nemám nic jednoduchý. Jsem od čtvrtka taková nějaká zklamaná. Ve čtvrtek jsem po vyšetření měla takový nervy, že jsem chtěla všechno vzdát.
Ahoj holky
, mohu se k vám také přidat? Příští týden čekám ms jedu pro Gonal-f a začínám se stimulací. Konečně se začne něco dít ![]()
@medmenka Čauky,jasný, přidej se
Na kolikátý jdeš pokus? A kam chodíš? Ty máš krátký protokol, pokud tomu dobře rozumím, tak to už máš jak se říká za pár ![]()
Tak od vcera uz beru norethistreron a zatim navaly obcas mdlo braly jste je pred ivf nekdo?
@Baby1987 já ho teď brala od 17 dne cyklu do začátku MS a nic mi po něm nebylo. Teď si už stříkám Synarel a v týdnu si jdu pro Gonal…Drž se
@FairPlay mě naposledy také moje gyn. vyděsila, že se ji nelíbí moje sliznice, že ji mám vysokou a chtěla mě postal na Hysteroskopii…ptala jsem se na to v Car a tam mi doktorka řekla, že to může z části udělat právě ten Norethisteron. A po nepovedeném IVF jsem byla na laparu a před celým laparem se dělá i ta Hysteroskopie a tak by mělo být vše ok…Neboj, určitě se ti to povede a budeš těhu - jen tohle holt trošku vysněné bříško oddálí, ale neboj
![]()
@Header tak u mě to bylo naopak. Podle moji gyn. to bylo v pořádku, podle dr. v Car ne. Minulý rok jsem byla na laparu s cystama a tam bylo všechno v pořádku. Jenže se mi bouří hormony kvůli přechodu a nic na to neberu. No lepší je to teď prověřit, než aby se kvůli tomu nepovedlo IVF. S přítelem jsme to vzali pozitivně, užijeme si léto na festivalech a motorkách a pak určitě nějakou vhodnou dárkyni najdou.