IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1358
13.3.13 11:07

@Camiben jééé, tak to šup šup ven, ať si to užiješ! U nás v CARu mi říkali, ať chodím do práce, podle toho jak se budu cítit (dělám kancelářskou práci, takže nic namáhavého), ale že mi jí napíšou, když budu chtít. Jenže já jsem OSVČ, takže si jí stejně nemůžu nechat napsat a v práci by mi byla k ničemu. Já si buď můžu vzít dovolenou a když jí vyčerpám, tak budu doma za nula korun :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
13.3.13 11:08

@majorka no tak to bych při své povaze poslala doktorku do patřičnejch míst.. Taky tyhle řeči nesnáším :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
13.3.13 11:14

@majorka No tak to máš dobrý. Já sice taky dělám kancelářskou práci, ale prostředí, ve kterém pracuju, je celkem rizikové na bacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
13.3.13 12:22

Holky taky jsem na ty vety a doporuceni alergicka za jedte si na dovcu a nemyslete na to atd taky u nas nic nenasly zadny problem proste a neschopenku mi daly i s vychazkami jak ted stimuluji na vyzadani nechaly to na me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.3.13 12:44

@Baby1987 a můžu se zeptat - jdeš na 1.IVF nebo už toho máš za sebou víc?
A jak dlouho se snažíte? Mě by bylo líp, kdybych fakt asi věděla nějaký důvod, proč to nejde. Takhle je to na palici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
13.3.13 12:49

Jdem na 1.ivf mely jsme jedno iui v r.2011 a 2 iui v r.2012 a pred 2,5lety jsem samovolne potratila takze alespon vime ze to je mozne kdyz dr nic nezjistily vsechny testy mame ok jen imunitu jsem mela pozivni ale to uz je ok dle testu ale prednison beru furt od cervence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.3.13 12:52

@Baby1987 no tak to už je taky pěkná doba :( tak budu držet palce, aby teď to vyšlo!!! :hug:
no já i imunitu mám v pořádku, přítel spermio totálně v normě, prostě fakt žádný problém :roll:
Tak my si teď pořídíme toho pejska a třeba to bude ten správný lék na všechno :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
13.3.13 13:27

@majorka A jakého pejska budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.3.13 13:32

@Camiben Flat Coated Retriever - třeba tady http://flat-coated-retrivr.hafici.cz/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.3.13 13:52

@majorka mám známou, která se s manželem snažila otěhotnět pět let.On je prý nadsamec a ona je zdravá (její gyn.ji říkala, že je zvláštní úkaz a že si s ní už neví rady).Byli na inseminaci a nic. Nakonec šli i na ivf a tam také nic. Teď jsem ji potkala a řekla mi, že je těhotná a to přirozeným způsobem. Takže do toho vrazili přes sto tisíc a nakonec otěhotní přirozeně…je to prostě masakr.
Holky jen si pobrečte. Já sice nevím jaké to je když žena potratí, ale musí to být hrozné…když najdete // a už se těšíte na fazolku a pak z toho nic není. Asi je lepší, když jsem u druhého ivf nenašla žádné čárky a měla ms. I tohle je náročné, ale určitě né tolik jako to těšení se ze // čárek. Tak se držte a jdeme bojovat dál…
Mě bylo dneska na kontrole řečeno, že když je hyperstimulace, že je větší pravděpodobnost otěhotnění a u mě to stejnak nepomohlo. U druhého ivf jsem měla vyšší dávky léků a po ET jsem měla hrozně nafouklé břicho a cítila jsem se jak v pokročilém těhotenství. Prý se tohle nedá ovlivnit a ani to, že by mi teď dali nižší dávky prý nezaručí, že bych se vyhla té hyperstimulaci…takže jsem si nechala napsat stejně vysoké dávky jako minule…Zažily jste něco podobného? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.3.13 13:55

@majorka je to pěkný pejsek. My máme dva bígly a to matku s dcerou…někdy jsou nazabití, protože dělají doma bordel a furt se otravují..ale jinak to jsou naše zlatíčka. Tu mladší zachraňuje to, že naše dvouletá dcera ji zbožňuje a furt se po ní válí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.3.13 14:13

@Header no jo no, takových případů je, co se leta snažili a pak najednou bum a přirozeně! Pořád tajně doufám, že to bude i náš případ, ale už aby to bylo!! 2,5roku snažení mi celkem stačí!
Já ten hyperstimulační syndrom neměla, ale i tak jsem měla břicho nafouklé jako blázen. Ale počet folíků jsem měla spíš normální - tak 7. Na konzultaci mi Mudr řekla, že při 2. IVF mi nasadí vyšší dávky, aby jich bylo víc, že 7 asi bylo málo, když z nich bylo jen 5 vajuch. Ale vůbec si neumím představit, že bych mohla být nafouklá ještě víc než jsem byla 8o 8o
Ale co bychom pro ty mimísky neudělaly, že? Nějaké nafouklé břicho, to snad zvládnem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
13.3.13 14:24

@majorka No to je pořádnej hafík :mrgreen: Je krásnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.3.13 14:56

Tak už jsem doma se svýma 2 zlatíčky :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.3.13 15:06

@kaczule1 jééééé, tak budu mooooc držet palečky, ať se jim u tebe líbí :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí