Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zatím nevím, uvidím co nám doporučí po první konzultaci, můj gynekolog řekl IVF, nevím, máme špatnou pohyblivost spermijek, tak nevim jestli by IUI pomohlo, moc se v tom ještě neorientuji ![]()
@sivana píše:
Fakt jsem se vašema zkušenostma uklidnila, děkuji moc. U nás je teda problém u manžela se spermiogramem, tak snad já budu v pořádku, zatím jsem žádné vyšetření neabsolvovala…Doufám, že se Ti příště zadaří, po jak dlouhé době se vlastně může na další IVF po nezdařeném pokusu?
Nám řekli, že můžeme za 3 měsíce jít na další IVF. Ale já zatím nevím, jak se rozhodneme. Moc se na to zatím necítím, myslím po psychické stránce. ![]()
Hlavně aby se to povedlo, co tu čtu tak na 1. pokus se asi z velké části nezadaří
To je jasný, nesmí to být na sílu… Určitě se rozhodnete v ten správný čas, aby byla co největší pravděpodobnost úspěchu.. Já jsem věkem přes 30 let, takže už trochu bojuji i s časem ![]()
@sivana s časem nebojuješ ty, ale já zlatíčko
za 2 měsíce mi bude 40 a poslední IVF přede mnou ![]()
No tak to držim palce moc moc moc..Ale nějaké dítko už asi máš?
@sivana jj,mám,3. 2 jsou už už dospělé z 1.manželství a nejmenší je z 1.IVF.
Takže jde to i na poprvé ![]()
No tak to je nádhera
Já žádné ještě nemám, takže snad se mi taky zadaří!!Moc držim palečky..
Moc děkuji, hlavně abych moc dlouho na to 1.IVF nečekala, snad všechno testování půjde hladce, asi se pak taky čeká na žádost z pojišťovny, to asi taky nějakou dobu trvá, což?
@sivana pojišťovna na to má oficiálně měsíc ale většinou to schválení příjde tak do 2 týdnů ![]()
@sivana a na IUI nechcete jít? Nebo to je bezpředmětné kvůli spermiu?