IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
21.3.13 13:37

@popina K jakýmu doktorovi do Natalartu chodíš? Jinak držím pěsti, aby vše bylo, jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
21.3.13 13:49

Holky, tak koukám, že máte skoro všechny ten dlouhý protokol, s tím nemám vůbec zkušenost..
Já Vám tak „závidím“, že už kolem toho něco děláte, já se snad nedočkám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.3.13 13:52

@Andrej29 neboj, brzy budeš i ty kolem toho něco dělat :hug: Nám pokud to teď nevyjde, tak budeme mít pauzu a čekání a nicnedělání fakt nemám ráda :cert: Další a poslední KET by byl v květnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
21.3.13 13:58

Holky, tak já jsem ráno začala špinit :nevim: Uvidím, co z toho bude. Pokud by to už byla MS, tak by to bylo super…dnes jsem 22 DC…sice je to brzo, ale možné to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
21.3.13 13:58
@Kriplice píše:
@popina K jakýmu doktorovi do Natalartu chodíš? Jinak držím pěsti, aby vše bylo, jak má.

jsem u Mudr. Rokyty. U koho ty?

• Citovat
  • Upravit
popina
21.3.13 14:00

@kaczule1 musí se to povést!!

• Citovat
  • Upravit
popina
21.3.13 14:43

Holky, jste některá po synarelu unavená? Já nevim čím to je, ale jsem totálně mrtvá. Pořád se mi zavírají oči a chodim jak látro :-/

• Citovat
  • Upravit
4753
21.3.13 18:50

Ahoj holky, tam už mám za sebou šestý den s Gonalem a dneska ještě k tomu přidávám Olgalutran a zítra kontrola v caru. Tak jsem moc zvědavá jak dopadnu.
Už mám teda pěkně nafouklé břicho tak doufám že nebudu mít OHSS. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
21.3.13 20:03

@popina Já taky jsem u Rokyty, sice mluví jak kulomet, ale aspoň přemýšlí, co se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123hanesi
21.3.13 21:03

Ahojte,

chtěla bych se zeptat, je normální, že po začátku stimulace mě skončila MS?
Normálně ji mám delší, ale tentokrát jen krvácení první den a pak nic - jen trošku špinění, tak na slipovku… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3062
21.3.13 21:15
@123hanesi píše:
Ahojte,chtěla bych se zeptat, je normální, že po začátku stimulace mě skončila MS?
Normálně ji mám delší, ale tentokrát jen krvácení první den a pak nic - jen trošku špinění, tak na slipovku… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
21.3.13 22:14
@123hanesi píše:
Ahojte,chtěla bych se zeptat, je normální, že po začátku stimulace mě skončila MS?
Normálně ji mám delší, ale tentokrát jen krvácení první den a pak nic - jen trošku špinění, tak na slipovku… :nevim:

ahojky…já jsem na tom podobně…krvácela jsem 2 dny a ted 2 dny jen špiním…stimuluji Gonalem..tak asi to je normální :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
21.3.13 22:21
@sakalmilion píše:
ahojky…já jsem na tom podobně…krvácela jsem 2 dny a ted 2 dny jen špiním…stimuluji Gonalem..tak asi to je normální :?

Uf, už jsem se vylekala, protože těsně před MS jsem si dělala tt a byl tam růžový duch, tak jsem nejdřív doufala, ale pak právě přišla MS, tak jsem se uklidnila a začala se stimulací a pak zase MS rychle skončila. No a to mě vyděsilo…asi by to nebylo dobrý být těhotná a zároveň stimulovat…
Ale teď jsem zase klidná… :mrgreen: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
21.3.13 22:27

@Hanesi taky jsem čekala…MS přišla o den později, taky jsem nevydržela a dělala test…byl negativní…tak to je asi normální… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
22.3.13 08:33
@Kriplice píše:
@popina Já taky jsem u Rokyty, sice mluví jak kulomet, ale aspoň přemýšlí, co se mnou.

mě přijde, že mluví normálně? Já teda taky melu ostošest :-D Každopádně je fakt moc příjemnej a ví o čem mluví :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex