Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina K jakýmu doktorovi do Natalartu chodíš? Jinak držím pěsti, aby vše bylo, jak má.
Holky, tak koukám, že máte skoro všechny ten dlouhý protokol, s tím nemám vůbec zkušenost..
Já Vám tak „závidím“, že už kolem toho něco děláte, já se snad nedočkám ![]()
@Andrej29 neboj, brzy budeš i ty kolem toho něco dělat
Nám pokud to teď nevyjde, tak budeme mít pauzu a čekání a nicnedělání fakt nemám ráda
Další a poslední KET by byl v květnu ![]()
Holky, tak já jsem ráno začala špinit
Uvidím, co z toho bude. Pokud by to už byla MS, tak by to bylo super…dnes jsem 22 DC…sice je to brzo, ale možné to je ![]()
Holky, jste některá po synarelu unavená? Já nevim čím to je, ale jsem totálně mrtvá. Pořád se mi zavírají oči a chodim jak látro :-/
Ahoj holky, tam už mám za sebou šestý den s Gonalem a dneska ještě k tomu přidávám Olgalutran a zítra kontrola v caru. Tak jsem moc zvědavá jak dopadnu.
Už mám teda pěkně nafouklé břicho tak doufám že nebudu mít OHSS. ![]()
@popina Já taky jsem u Rokyty, sice mluví jak kulomet, ale aspoň přemýšlí, co se mnou.
Ahojte,
chtěla bych se zeptat, je normální, že po začátku stimulace mě skončila MS?
Normálně ji mám delší, ale tentokrát jen krvácení první den a pak nic - jen trošku špinění, tak na slipovku… ![]()
@123hanesi píše:
Ahojte,chtěla bych se zeptat, je normální, že po začátku stimulace mě skončila MS?
Normálně ji mám delší, ale tentokrát jen krvácení první den a pak nic - jen trošku špinění, tak na slipovku…
@123hanesi píše:
Ahojte,chtěla bych se zeptat, je normální, že po začátku stimulace mě skončila MS?
Normálně ji mám delší, ale tentokrát jen krvácení první den a pak nic - jen trošku špinění, tak na slipovku…
ahojky…já jsem na tom podobně…krvácela jsem 2 dny a ted 2 dny jen špiním…stimuluji Gonalem..tak asi to je normální ![]()
@sakalmilion píše:
ahojky…já jsem na tom podobně…krvácela jsem 2 dny a ted 2 dny jen špiním…stimuluji Gonalem..tak asi to je normální
Uf, už jsem se vylekala, protože těsně před MS jsem si dělala tt a byl tam růžový duch, tak jsem nejdřív doufala, ale pak právě přišla MS, tak jsem se uklidnila a začala se stimulací a pak zase MS rychle skončila. No a to mě vyděsilo…asi by to nebylo dobrý být těhotná a zároveň stimulovat…
Ale teď jsem zase klidná…
děkuji
@Hanesi taky jsem čekala…MS přišla o den později, taky jsem nevydržela a dělala test…byl negativní…tak to je asi normální… ![]()