Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak jsem nějaká zmatená
Včera mi doktorka potvrdila, že je to menstruace a začala jsem brát ty hormony…no a dnes vůbec nekrvácím…vůbec nic ![]()
@Camiben cetla jsem na jine diskuzi, ze to same se stalo i jinym holkam…MS treba jenom dva dny a pak uz nic…ale uklidnovali je tam, ze je to tou stimulaci atd. a ze je to v poradku ![]()
Tak po dnešní kontrole se OPU odsouvá na středu, ještě budu píchat Gonal a Orgalutran do pondělí, to mě zase čeká kontrola. Docela mě to štve, už jsem to chtěla mít za sebou, břicho mám jak pátrací balón. ![]()
@Camiben a nemůže to byt po těch hormonech že ms se zastavila? ![]()
@veveruse78 Jéééé......tak to by bylo super
Děkuju moc! Tak to jsem už klidnější!
@medmenka No já doufám, že to tak bude. Veveruše mě trochu uklidnila ![]()
@medmenka Já vím, že už je to dlouhé, ale vyplatí se počkat. Mě se to taky dvakrát posunulo… Ale ber to tak, že z toho může být víc zralých vajíček než by třeba bylo teď…a to je pro tebe větší šance. Když mi to doktor odsouval, tak mi řekl, že nemá cenu spěchat, že ještě budem píchat, že by si pak vyčítal, kdyby jich nebylo dost zralých.
@Camiben píše:
@medmenka Já vím, že už je to dlouhé, ale vyplatí se počkat. Mě se to taky dvakrát posunulo… Ale ber to tak, že z toho může být víc zralých vajíček než by třeba bylo teď…a to je pro tebe větší šance. Když mi to doktor odsouval, tak mi řekl, že nemá cenu spěchat, že ještě budem píchat, že by si pak vyčítal, kdyby jich nebylo dost zralých.
To máš pravdu že je lepší vyčkat, tak doufám že to aspoň k něčemu bude a nějaká zralá vajíčka budou ![]()
A kolik jsi měla folíku a zralých vajíček? A kolik dní jsi píchala?
@Camiben jj, bud hlavne v klidu, kazdy reaguje jinak a tohle se proste stat muze. Ja ted cekam porad na MS, po prerusene priprave na KET a vysazeni leku to mam ted totalne rozhozene a nevim, kdy vlastne dorazi ![]()
@medmenka To víš, že vajucha budou! Já jsem píchala Gonal 11 dní…kolik bylo folíků nevím, ale bylo z toho 12 vajuch a z toho 9 zralých. Doktor byl ale i přesto zklamaný…myslel, že jich bude víc. Ale já bych byla ráda i za jedno jediné zralé ![]()
@veveruse78 Možná se moc pozoruju
Jéé…tak to ti přeju, aby MS brzo dorazila ![]()
@Camiben tak to je pěkná úrodička,
já mám dneska 10 den s Gonalem tak jsem na to fakt zvědavá. ![]()
Čauky holky, zítra jsi jdu už konečně pro Gonal. Mám takové blbé myšlenky - co když synarel nezabral?? Je to vůbec možné? Možný je ais všechno že? ![]()
@popina proč by neměl Synarel zabrat…u něj není poznat, že ho bereš…ale prostě ti to má ztlumit vaječníky a to je celé
Až budeš brát Gonal tak teprve pak poznáš jak to zabírá… ![]()
@Header četla jsem že spousty ženskejm nezabral a musely IVF odložit. Tak jen doufám, že to nebude můj případ
Zbytečně plaším ![]()