Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak mám dobré zprávy
Ráno jsem si kvůli tomu špinění zašla ke své doktorce…no a huráááááááá…je to menstruace
Přišla hooodně brzo, ale jsem šťastná. Doktorka říkala, že jsem v pořádku, žádná cysta
Už jsem si vzala první prášek a musím se objednat na 12 DC…no a pokud všechno půjde dobře, tak bych mohla mít už po velikonocích mímísky v bříšku ![]()
@Camiben no tak to jsou skvělé zprávy
tak to ti moc přeji, už aby to bylo
![]()
@Header Tak to jsem ráda že mám parťačku
a už víš kdy jdeš na OPU?
To se dozvím dneska, když mi to stopnou dneska tak OPU bude v neděli. Pokud se ještě rozhodne doktor pro jeden den píchání tak OPU bude v pondělí
Už se těším až mě přestane tlačit břicho, ikdyž jen na chvilku ![]()
Co ty? Ty počítáš, že budeš mít OPU zítra?
@Header taky se to dovím odpoledne, ale to jen doufám že zítra a nebo v pondělí v neděli nejsou.Taky už mám břicho jak balón, ale musím to vydržet nejsem žádný béčko
. A kam chodíš zda se mohu zeptat?
Ahoj všechny
tak já si jedu 29.3. pro injekci zoladexu, to je na 14 dni, pak hormony a huráááá těhulkovat ![]()
Ahojky holky, mohla bych se k vám přidat? Včera jsme začala s Gonalem a v pondělí jdu na UTZ ![]()
Holky tak at mate opu co nejdriv
Jani6 29.3.mam i ja kontrolu ted strikam uz synarel a pokud na utz nebude nic jako cysty atd tak snad uz dostanu injekce drzim palecky vsem
@LuciTau Ahojky, koukám že jsme se tu objevili pěkně spolu, na začátku a tady ![]()
Už jsi si začala píchat? jéééé ty se máš ![]()
držím pěsti ![]()
@Baby1987 no a ke komu chodiš? Nebo spíše kam
Já jsem v Gennetu
Dostala jsi sprej do nosu? o tom jsem slyšela…to se dává taky na dlouhej protokol? Také držím palečky ![]()