IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
28.3.13 10:18
@medmenka píše:
Ahoj holky, dnešní OPU za mnou 38 vajíček. Tak uvidíme kolik nám jich zůstane. :nevim:

Téda ty jsi nosnice, tolik vajíček :potlesk: Držím palce ať je jich co nejvíc dobrých a oplodní se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
28.3.13 10:20

@annagabriela držím palce na zítra :palec: Ať folíky krásně rostou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
28.3.13 10:22

@LuciTau @Baby1987 taky držím palce!!!

Téda, koukám, že se to tu už nějak rozjelo :potlesk: To je dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
28.3.13 10:35

Dik holky ;)zas dam vedet co mi dr rekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
29.3.13 17:34

Ahoj holky tak dnes utz i krev ok takze dnes 1.vcelka :) cim stimulujete kolik jednotek a jak dlouho jste stimulovaly? mam kontrolu v patek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
30.3.13 00:00

Ahojky, jsem tu nová a teprve se rozkoukávám. Kdyžtak jsem Markéta a je mi 33 let.
Jsem po IVF v Karlových Varech. Byla jsem na transferu v pondělí. Tak snad nevadí, že se přidružuju sem do dubna, když jsem březen. Bližší téma jsem nějak nenašla. :nevím: Nevím jak to máte vy, co jste těhotný (nebo jak já o sobě říkám, že jsem momentálně zatím neoficiálně těhotná)? Já v současné chvíli neustále řeším co smím a co nesmím. Vadí tenhle pohyb? Tahle činnost???
Vůbec nevím co k tomu patří, co ne. Třeba mám v poslední době enormní chuť na slané. Cokoliv slaného a naopak vůbec žádnou chuť na cokoliv sladkého. Ale přitom si říkám, že to je přeci trochu brzo, abych měla chutě ne??? Nebo jsem jen nakládala myčku nádobí či vařila oběd a byla jsem u toho utahaná jak kdybych lezla na Milešovku nebo byla už při nejmenším v devátém měsíci. No děs. A nadruhou stranu už mě chvilkama přepadávají takové ty minidepky, ani né depky spíš pesimistický myšlenky, že to možná asi nevyšlo, že se neděje nic očekávaného jako třeba nevolnosti a tak. Pak si ale řeknu:,,Co chceš, dyť ti to vložili teprve v pondělí." Samozřejmě, čím víc se člověk snaží na sebe dávat pozor, tím spíš se něco pos… takže se mi povedlo hned druhý den po transferu zakopnout před barákem o zkroucený koberec, kterej tam má být jako rohožka a natáhnout se na betoně jak dlouhá tak široká. Ihned jsem volala doktorovi do Varů a řekl mi, že se nic neděje, že pokud se to uchytilo, tak se to udrží. Nu… žádnou bolest (krom naražených kolen a rukou) jsem neměla a krvácení taky ne, tak snad dobrý no. Na krevní testy jdu až 10.4. Děsně dlouhý do té doby. Taky máte z toho takový maglajs v hlavě, nebo mi hrabe???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
30.3.13 00:18

Jediný co jsem teda (asi) zariskovala, jsem umyla okna. Páč mi to na ty velikonoce nějak nedalo a představa, že pokud to vyjde, tak je budu moct umýt až za 9 měsíců, což by bylo zas na vánoce a ony byly myty před vánocemi, tak by to byl rok… To prostě nešlo. Ale žádný kýbl s vodou jsem netahala nebo tak. Mám super přípravek na okna, který se používá za sucha a na židli a dolů jsem lezla opatrně, spíše bokem. Jinak ale krom takových běžných věcí jako poklizení, uvaření, vyvenčení psa apod. toho moc nedělám. Ono stačí, že i tak mi to šroubuje v hlavě:,, Nevadí to, když se ohnu??? Nevadí, když si sednu na bobek???" Mám v tom zmatek. Na jednu stranu mi každej říká, že těhotenství není nemoc, ale zvednout nic těžkého nesmím, běhat bych neměla ( mi vynadala mamka, když jsem dobíhala autobus a ona mne viděla) apod. A pak se v tom vyznejte. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
30.3.13 07:47

Drezdy vitej tady a tve pocity znam a chapu tehu sic neni nemoc ale kdo na nej ceka dlouho to bere spis jak zazrak ;) radsi se setri uklid atd pocka a zkus myslet pozitivne i kdyz ze se to lehce rika ja ted stimuji na ivf a pred 2.5lety jsem sp taky jsem bezella v te dobe na tram mozna kvuli toho ci stresujici praci kdee jsem byla furt na nohach kdovi ted uz vim ze se radsi budu setrit v zacatku a mam i PN dej pak vedet jak si dopadla ;)ja mela vcera prvni vcelku v pa mam ko a dle toho mozna po opu snad bude vse ok a ty se drz vsechny hollky tady musime byt silne a jit naproti si pro ty male zazraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
30.3.13 10:15

Jé díky. No já jsem momentálně bez práce, takže doma, tak to je pohoda. Já ani nějak extra neutíkala, to vím že nesmím, jen tak jako popoběhla. Ale spadla jsem když jsem šla normálně. Prostě se mi obě nohy zamotaly do toho blbýho koberce a já padla jak šranky. Naštěstí tedy spíše na ruce, které jsem instinktivně před sebe strčila a asi na koleno, páč tam mám modřinu jak bejk. Jinak si na sebe dávám pozor. A Dejza (moje Německá ovčanda) snad jako by to i věděla, tak od té doby na mne ani jednou neskočila, to si i dávám pozor, aby náhodou na mne neskočila, ale ona i tak nějak sama od sebe a když ke mne jde, tak hrozně opatrně jak kdyby to věděla. Jinak pozitivně se myslet snažím od samého začátku a už od vložení si s ním povídám hihihi (blázen). Zatím má přezdívku Xena bojovnice, protože to jistě bude holka a já měla jen 4 folikuly a z toho jen dvě vajíčka a jen jedno se chytlo. Když mi řekli, že jsou jen dvě vajíčka, tak jsem šanci viděla nula nula prd a ono přeci jen jedno zabojovalo. Tak jsem jí/mu říkala, že když to zvládnul až sem, tak teď už má jen jeden úkol. Chytit se a nepustit a zdárně se vyvíjet až do samého konce. :D Má ty správný geny ani naše rodina, ani tatínkovo rodina se nikdy nevzdávají a bojujou až do konce, protože z boje se neutíká a život je boj, tak ten prcek to jistě taky nevzdá a vybojuje to až do konce. :-) Ale teda vleče se to jak smrad do toho 10tého. Btw. Prosím tě a jak jsi poznala, že je něco špatně, že se to nechytlo??? Poznala jsi to nějak, krvácení nebo bolest nebo tak nebo jsi se to dozvěděla až na těch krevních testech že jako nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
30.3.13 10:41

@Dzedzy jé,tak to jsi měla stejně jako já. Já měla taky 4 folikuly a 2 vajíčka, obě se oplodnily a zavedli mi je. Bohužel se nechytly :( To bylo v lednu. Teď mě čeká poslední pokus.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
30.3.13 10:43

Mi to dr rekla podarilo se tehdy prirozene a ja sla k dr puvodne na injekci po trictvrte roce uz jsem ani nedoufala ze by se mohla podarit no a dr mi udelala odbery a rekla mi hcg ale ze se ji to moc nelibi poslala me do nemocnice at se tam na me kouknou a tam mi dr rekl ze bud se to udrzi nebo ne v te chvili pro me strasna veta a pro me bezcitna :(ale bohuzel a za par dni na dalsich testech hcg hodne kleslo a dr me poslala na revizi a to uz jsem i uz krvacela v 13h jsem dosla do nemocnice a v 21h. Me az braly na tu revizi strasna doba toho cekani kdyz vis na co cekas a co se vlastne stalo :(celou dobu nad tim uvazujes a jen jsem brecela to je pryc i kdyz to boli i ted kdyz si na to vzpomenu ale je predemnou ivf a to uz snad konecne vyjde dokonce ;) drzim ti palecky at se xena chyti poradne a nepusti ;)))pak dej vedet jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
30.3.13 10:47

Maraido snad ti posledni vyjde co bych ja dala za to mit alespon 1ditko a ty mas to stesti uz mit 3 z tvwho popisku ctu ze uz v mych letech si mela 2:) a ted ti jeste vyjde ivf a budes mit 4jak ti zavidim i to co uz mas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
30.3.13 11:18

Baby1987 tak taky držím palečky ať to klapne a samozřejmě, že dám pak vědět jak jsme dopadli. :-) Jinak holka pak oficiálně bude Kristýnka (bylo to nejoblíbenější jméno mojí babičky) a kluk je nabídnutej k diskuzi, aby se mohl vyjádřit i tatínek, ale za mne nyní vede jméno Lukáš. Přítel zatím nic neřeší, dokud není nic jistýho. Jediný co zatím řekl, že je mu jedno jak se bude jmenovat (to jsem ještě těhotná nebyla), hlavně ať se nejmenuje po žádném mém bývalém. :mrgreen: Což je logický a s Lukášem jsem nikdy se žádným nechodila. Jinak dítě chce snad víc jak já. Ale on většinou nerad něco rozhoduje a nechává to raději na mně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
30.3.13 11:54

Dzedzy lukas i kristyna jsou moc krasne jmena drzim palecky ;))kdy delas testik? a kdy jdes na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
30.3.13 11:59

Nevím jestli budu dělat testík. Na krev jdu 10.4. Nevím jestli na testíku by to bylo vidět dřív, ale raději to vydržím až na tu krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí