Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak zatím mám nízkou sliznici, tak zatím nevím, kdy bude transfer
Na další ultrazvuk jedu ve čtvrtek.
@annagabriela píše:
Vývoj se zastavil..transfer se nekoná![]()
![]()
Tak to mne moc mrzí.
Tak snad příště no.
@Camiben Ti dám trochu té mé. Nechceš? Já jí mám zas až moc, tam kde nemá být (mám endometrii). Proto to umělko. ![]()
@Dzedzy No minule jsem jí měla prý ukázkovou. Ale doktor mi řekl, že na 13 DC je to prý normální. Ani mi nevadí, že se to posune, protože mě trápí pěkný kašel, tak se z toho aspoň dostanu.
Ahojky všem, i mě čeká v dubnu IVF. Pročítám všemožné diskuse, abych měla aspoň obrázek o tom, co můžu čekat. Dříve jsem 4× potratila kolem 9.tt ale otěhotněla,,normálně". Teď mám jiného partnera, ten děti má a já už ani neotěhotněla přirozeně
. Tak mám strach, abych se miminka dočkala. Ale naději mám a udělám vše. Tak tu hledám spřízněné dušičky ![]()
Marsi motyl vitej tady u nas
drzim palecky at ivf vyjde my byly na 1.iui v r.2011a dve iui v jednom cyklu v r.2012 a nic ted v patek me ceka dalsi utz a zjisteni jak reaguji na injekce doufam ze dobre obcas me bricho zaboli tak snad reaguji a budou vajicka uz pres 3roky se totiz snazime a to jsme dle testu 100%v poradku ![]()
Maraida -Ne ne chodíme k paní doktorce Fršlínkové a ta nás odkázala na Prahu. Tak doufáme.10.4 začínám s injekcemi
Baby1987 - tak snad se dočkáme obě
Nám doktorka radila rovnou IVF