IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
3.4.13 22:07

Holky, co už jste v tom trochu zkušenější… Jsem měla ET 25.3. a teď čekám jak to dopadlo. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by bylo něco špatně. Ale chci se zeptat… Patří k těhotenství i nízkej tlak nebo takové příznaky jako na nízkej tlak??? Dneska první den je mi,,divně" ale není mi na zvracení. Spíš se mi hrozně motala hlava. V jednu chvíli jsem fakt byla ráda, že sedím, protože v tu chvíli stát, tak asi sebou seknu. Musela jsem i říct příteli ať na chvilku otevře balkon, že je mi nějak divně. Jak na mě pustil vzduch bylo to lepší. Teď už to není takový, ale chvilkama se mi motá. Patří to k tomu??? A co na to pomáhá??? Na nízkej tlak pomáhá obvykle panák, což teď jaksi nesmím a nic další mne jaksi nenapadá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.4.13 22:08

@maraida Mně neseděl doktor. Hrozný pako a namyšlenej. My jsme přišli kvůli manželovi. Po dlouhé přednášce o historii neplodnosti se zajímal jen o mě a když jsme na závěr si dovolili říct, že jsme tam ale kvůli partnerovi, tak se teda uvolil, že teda na ten spermiogram půjde, no, když chceme. Pak nebyl schopný mi udělat vyšetření, která potřebuje - stěr z děložního čípku, sprdnul mě jak malýho smrada, že nechodím na prevence a ať mu tam příště přijdu s paírem od gynekoložky. Dřív ať nechodím. No prostě totální debil!!! A v Pze je to kolos kde je to vyloženě továrna na prachy. Lidská stránka jde úplně stranou a takovýmhle lidem já peníze cpát nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.4.13 22:10

@Dzedzy Já si myslím, že to k tomu patřit může. A co na to? Lehnout si a dát nohy nahoru. Nic jiného zdraví nezávadného mě nenapadá :D No a venku si aspoň sednout, ať nespadneš z velké výšky, kdybys měla omdlít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
3.4.13 22:12
@Tofik píše:
@maraida Mně neseděl doktor. Hrozný pako a namyšlenej. My jsme přišli kvůli manželovi. Po dlouhé přednášce o historii neplodnosti se zajímal jen o mě a když jsme na závěr si dovolili říct, že jsme tam ale kvůli partnerovi, tak se teda uvolil, že teda na ten spermiogram půjde, no, když chceme. Pak nebyl schopný mi udělat vyšetření, která potřebuje - stěr z děložního čípku, sprdnul mě jak malýho smrada, že nechodím na prevence a ať mu tam příště přijdu s paírem od gynekoložky. Dřív ať nechodím. No prostě totální debil!!! A v Pze je to kolos kde je to vyloženě továrna na prachy. Lidská stránka jde úplně stranou a takovýmhle lidem já peníze cpát nebudu.

kam si chodila do gennetu? já si nemužu absolutně stěžovat :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
5880
3.4.13 22:14

@LuciTau Do Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
3.4.13 22:15
@Tofik píše:
@LuciTau Do Prahy

to chápu ale do kterého Archa nebo letná?

• Citovat
  • Upravit
5880
3.4.13 22:16

@LuciTau Co je Archa nevím, ale řekla bych, že to bylo na letné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
3.4.13 22:18

@Tofik Na letné nebo praha gennet Archa, to je taky místo v praze, ale mě se na letné nezdá že by to byla továrna, úžasný přístup, peníze netahají já za celé IVF zaplatila 3000,– 8o

• Citovat
  • Upravit
1116
3.4.13 22:18

Dzezdy kdy masjit na krev? test sis asi nedelala ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.4.13 22:29

@LuciTau Když pominu fakt, že partnera vůbec nevyšetřili, neudělali si vlastní testy jestli skutečně nemůže mít děti, tak celková snaha o výsledek minimální. Navíc neorganizace, protivný sestry, když jsem něco chtěla…Já jsem tenkrát nechtěla IVF ze zdr. důvodů. To doktor akceptoval, ale že existuje třeba nativní cyklus jsem se musela dozvědět od kolegy v práci. Sám doktor mi k tomu moc eřekl. Navíc - museli jsme tam jezdit na sedmou hodinu ráno, aby se to stihlo, protože se to musí odebrat v určitý čas, jinak to bude pozdě. OK - my tam přijeli, čekali 15 minut, nikdo, 30 minut, nikdo. Nervozita stoupá…navíc kvůli tomu jedeš 120 km a nikdo si Tě ani nevšimne??? A když řekneš sestrám jestli se teda něco bude dít, tak jsou protivný a doktor taky. Reakce doktora (ani ne můj ošetřující, střídali se tam na mně jak na dojící krávě)-no, už je pozdě. Tak příště. Jejich výsledek vyšetření průchodnosti vejcovodů - MOŽNÁ nemáte průchodný levý vejcovod. Ale nevíme to jistě. A dál mě každý měsíc dělali IUI bez toho aby věděli, jestli se to teda nedělá zbytečně. Tohle když jsem řekla své gynekoložce, málem vyletěla z kůže. Jaký asi??? Jaký možná??? Buď je nebo není. To je hned o 50% menší šance a musí se podle toho chovat. Po nativním cyklu kdy mi odsáli folikul jsem neměla nárok na lůžko. Bolelo to jak svině, nic mi na to nedali a ještě mě vyhazovali, že už tam sedím dlouho. Sorry, ale tohle podle mně není lidský přístup!! Chodím po doktorech, bohužel, od malička, tak mám s čím porovnávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.4.13 22:45

@LuciTau My jsme si vlastně všechno platitli sami. Protože IUI ani nativ pojišťovna nehradí. Když jsem tam čekala na lavičce aniž by si mě někdo všimnul, tak kolem mě sestry chodili s cizojazyčnýmui zákazníky a málem jim dávali kobereček. IVF jsme si nedali, takže ze mě prostě neměli tolik peněz jako z jiných lidí. A připadalo mi, že podle toho se taky chovají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.4.13 23:28
@Baby1987 píše:
Dzezdy kdy masjit na krev? test sis asi nedelala ze?

Zatím nedělala. Na krev jdu 10.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.4.13 23:32

@Tofik A co je to ten nativ??? Přiznávám, že o tom mi ve Varech taky nic řečeno nebylo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.4.13 23:38

@Dzedzy nativ je IVF bez stimulace. Odebere se ti jen to vajíčko, které se ti vytvoří přirozeně. Je to mnohem levnější než klasické IVF, proto to hodně využívají holky, které už mají vyplácané všechny pokusy na pojišťovnu. Má to ale i menší úspěšnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.4.13 23:39

Aha. Nu… taky dobré vědět. Díky za poučení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie