Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LuciTau
předoperační od obvoďáka?? A to se k němu mám objednat a říct, že jdu na umělé a potřebuju předoperační? Co ti na něm dělají? Chjo jsem hroznej neználek v tomhle.. ![]()
@Nunetka píše:
@LuciTaupředoperační od obvoďáka?? A to se k němu mám objednat a říct, že jdu na umělé a potřebuju předoperační? Co ti na něm dělají? Chjo jsem hroznej neználek v tomhle..
počkej až budeš mít vůbec schválené IVF od pojištovny, máš na vše čas vše ti reknou v CARu a dají doporučení..
Nunetka my deti nemame uz se o ne pres 3roky snazime a nic a to pry u nas neni zadny problem vsechny testy mame totiz v poradku me 1.opu ceka pristi tyden uvidi se podle zitrejsi kontroly
@Baby1987 píše:
Nunetka my deti nemame uz se o ne pres 3roky snazime a nic a to pry u nas neni zadny problem vsechny testy mame totiz v poradku me 1.opu ceka pristi tyden uvidi se podle zitrejsi kontroly
jůů, máme to fakt nastejno
Myslím teda s tím OPU. ![]()
@Baby1987 píše:
Popina no jak mi dr daval v patek injekce rikal dalsi patek kontrola a predbezne v po opu kdy mas ty? jsi mela dlouhy ci kratky protokol?
já jdu taky zítra na kontrolu a prý po nebo út OPU. Mám dlouhý protokol
No dr v patek rikal ze predbezne vidi opu na pondeli ale asi jeste uvidi dle utz zitra koukam ze jsem mela synarel o tyden min jak ty od 21.3.taky te poboliva bricho a jsi trochu nafoukla?
@Baby1987 píše:
No dr v patek rikal ze predbezne vidi opu na pondeli ale asi jeste uvidi dle utz zitra koukam ze jsem mela synarel o tyden min jak ty od 21.3.taky te poboliva bricho a jsi trochu nafoukla?
břicho začíná bolet docela dost. Nejhorší to je, když chceš doběhnout trolejbus ![]()
No a o nafouknutí mi raději ani nemluv. Připadám si hnusná a tlustá. Už aby bylo pondělí a bylo to venku - pokud se to teda po tom zlepší ![]()
@popina píše:
břicho začíná bolet docela dost. Nejhorší to je, když chceš doběhnout trolejbus
No a o nafouknutí mi raději ani nemluv. Připadám si hnusná a tlustá. Už aby bylo pondělí a bylo to venku - pokud se to teda po tom zlepší
potom cca 3 dny to s bolestí není o nic lepší ![]()
@LuciTau to jsou teda vyhlídky. ještě že je zima a člověka to zatím moc netáhne na kolo a brusle. ![]()
@popina kde bereš ty profilovky, jsou zajímavé ![]()
No ale já doufám že se mi bobci chytnou a budu kynout dál ![]()
@LuciTau píše:
@popina kde bereš ty profilovky, jsou zajímavéNo ale já doufám že se mi bobci chytnou a budu kynout dál
profilovky dělám buď na www.muzy.com nebo pak na www.picmonkey.com - tam se dá udělat i hezké cover photo na FB.
@Baby1987 na jedné straně prý 8 a na druhé to prý taky krásně roste. Tak nevim celkový počet. ![]()
No ženy po OPU vám břicho nespadne… spíš naopak… počítejte trošku s OHSS
ač být nemusí ![]()
ja mela vajec 17 a to teda bylo sileny ![]()