IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
4.4.13 13:24

Tak to koukam, ze to jde pak rychle;) Ale nervy si asi budu muset zocelit;) To bude u me asi problem, chci vsechno hned a tady to clovek vubec neovlivni;)Nikdy jsem si nemyslela, ze me se bude neco jako umele oplodneni kdy tykat…a je to tady;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.4.13 13:25

@sivana Jen počítej na začátku s hromadou papírů. Hned jak jsme poprvé přišli, jsem vyfasovala na přečtení asi 5-6 stránek A4. Což jsem teda vyvalila oči. Ale jelikož jsme dost dlouho seděli a čekali v čekárně, bylo dost času to přečíst. Píšou ti tam o umělku úplně všechno asi a pak tam byl i cení co kolik stojí a tak. Pak taky dostáváte oba dva fůru papírů na vyplnění, na podepsání atd. V podstatě každý krok co s tebou udělají musí mít podepsaný. Což je trochu vopruz, ale dá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.4.13 13:33

Papiry nenavidim, ale proc ne, to bude to nejjednodussi na ivf hadam;)..Holky jeste by me zajimalo, jak se s tim vyporadavate vuci okoli, ja to tutlam, ale vsichni cekaji kazdy mesic, ze otehotnim a ted do toho problem, nervy, vsichni sonduji…no to je na budku, aspon tady vam to muzu rict, jinak to fakt krome jedne kamaradky nevi nikdo…tak uz nevim jak z toho vuci okoli vybruslit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.4.13 13:41

Nu… já jsem vždykcy byla spíše extrovert než introvert, takže o mě to ví asi už úplně každej, dokonce i na FB. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.4.13 13:42

@LuciTau chodila jsem tam v roce 2009. MUDr. Daněk tenkrát jezdil i do Liberce na pobočku.
Je fajn, že se to tam změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 13:43

@Tofik No on spíš pracoval asi v té Arše, a nebo tedy na Letné a pak přešel jinak, to už nevím :think: to už nějaký rok bude :-)

• Citovat
  • Upravit
346
4.4.13 13:44

@popina Můžu se zeptat co je ten dlouhý protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
4.4.13 13:45

@Dzedzy o mě to sice na FB neví, ale jinak snad každej dorej kamarád. Aspoň mám oporu a kamarádi se nevyptávají jak mentálové. Prostě se vždy zeptaj v jaký fázi teď jsme a je fajn, že si s nima o tom člověk může popovídat.

• Citovat
  • Upravit
133
4.4.13 13:47

Tak nevim jestli k tomu teprve dojdu, ac jsem spise extrovert, zatim si s tim bojuji sama, manzel ten je v pohode az me ta jeho pohoda nekdy stve, tak uvidim…aspon, ze jste tu vy;)Na stejne lodi;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
4.4.13 13:50

@LuciTau a jakou jsi měla výjimku na pojišťovně? Kvůli věku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
4.4.13 13:54

@Nunetka dobře to mají popsané tady: http://www.gest.cz/…_ivf_ivf.php?pg=4

řekla bych, že mnohem líp než bych ti to vysvětlila já :lol:

• Citovat
  • Upravit
5880
4.4.13 13:57
@LuciTau píše:
@Tofik No on spíš pracoval asi v té Arše, a nebo tedy na Letné a pak přešel jinak, to už nevím :think: to už nějaký rok bude :-)

nevím. Já nejsem Pražák, tak to tam neznám. Ale hned za tím centrem byl park s kyvadlem a to je snad Letná, ne? Ale necháme toho. Hlavní je, že seš tam spokojená a já jsem taky spokojená jinde. Bodka. Tečka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.4.13 13:59

@Tofik Bodka :-D jasný tak to je tam no ono už je to pár let a třeba se snima nějak šoupalo, těžko říct :pankac: rozhodně ted bys byla spokojená, al toběto vyjde/vyšlo jinde a už to nebudeš potřebovat :hug:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
4.4.13 13:59
@maraida píše:
@LuciTau a jakou jsi měla výjimku na pojišťovně? Kvůli věku?

nebylo mi 22 :lol:

• Citovat
  • Upravit
5880
4.4.13 14:00

@sivana Já to řekla jen dvěma kamarádům. Jinak nikomu. když jsme takhle chodili před lety, tak mě štvalo jak se rodiče pořád vyptávali a co jim mám pořád říkat. Takže teď nikdo nic neví a mně to vyhovuje. Je fajn, že tady jsou lidi, kteří Ti rozumějí a vědí o čem to je. Tak se tady o tom líp mluví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí