IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
5.4.13 08:23
@Dzedzy píše:
Co je to to OHSS??? Já našla jen odborné vysvětlení, že je to nadměrná reakce vaječníků na hormonální stimulaci, ke které dochází především při úspěšné léčbě, kdy došlo k uhnízdění embrya.
Ale nějak nevím co si pod tím představit. :nevim:

jj, je to tak, pokud dobre reagujes a mas hodne vajec, tak se ti zvetsi vajecniky a vubec cely spodek, nafoukne se ti bricho do obrich rozmeru :mrgreen: cca jako 6. mesic tehotenstvi a to je ono, boli to, coz neni divu, ja kdyz mela ten ohss, tak jeden vajecnik mel cca 35 cm, coz byl masakr 8o
nejhorsi u ohss je to, ze ti muze v tom brise neco rupnout, v extremnich pripadech dojde k vnitrnimu krvaceni a muze to skoncit smrti - jak uz jsem psala nekde vepredu, nekolik mych kamaradek diky ohss bojovalo o zivot…
takze jak rikam, ohss je lepsi se vyhnout, je to previt, ale s tim se musi u stimulace pocitat.
ohss - ovarialni hyperstimulacni syndrom - to mluvi za vse :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
5.4.13 08:43

Maacek nevis nazev toho napoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
5.4.13 08:48
@Baby1987 píše:
Maacek nevis nazev toho napoje?

ty vado, to nevim, ale je to pro lezaky, nahrazuje to 2 denni jidla a je tu husty jako pes :mrgreen: jsou to takove lahvicky jako treba actimel :palec: mrknu na net jestli to nevystracham, ale to mi fakt pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
5.4.13 12:01

No fuj, tak ještě že to se mi vyhlo. Ono taky s těma 4 folikulama… To nezávidím teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
5.4.13 12:08

@maacek Není to náhodou Nutridrink? V práci ho podáváme ležícím klientům, kteří mají problém s příjmem potravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
5.4.13 13:02

Tak holjy v pondeli jdu na opu jo a ty nutridrinky se budou hodit mozna mi ohss trochu hrozi to rekne presne dr v pondeli po opu mam pry hodne foliku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.4.13 13:26

@Baby1987 dneska jsi byla na kontrole? To je super ze jich mas hodne. Jak dlouho jsi stimulovala? A na genetice jste byli? Me ceka prvni ivf a o zadne genetice doktor nemluvil, tak jsem zmatena, nekdo tady pise ze se to dela vzdy nekdo zase ze ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
5.4.13 13:29
@Nunetka píše:
@Baby1987 dneska jsi byla na kontrole? To je super ze jich mas hodne. Jak dlouho jsi stimulovala? A na genetice jste byli? Me ceka prvni ivf a o zadne genetice doktor nemluvil, tak jsem zmatena, nekdo tady pise ze se to dela vzdy nekdo zase ze ne…

já nevím s tou genetikou. Mě říkal, že tyto testy se dělají až po nevydařeném IVF. Ale asi je to jak u kterého centra.

• Citovat
  • Upravit
346
5.4.13 13:32

@popina asi jo…ja uz mela strach ze u nas neco podceni. Nekdo psal, ze se to dela az pokud je prvni ivf neuspesne..a co tyv jake jsi fazi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
5.4.13 13:33
@popina píše:
já nevím s tou genetikou. Mě říkal, že tyto testy se dělají až po nevydařeném IVF. Ale asi je to jak u kterého centra.

já musela mít genetiku hotovou před IVF bylo to to první po HP a SPG :think:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
5.4.13 13:33
@Nunetka píše:
@popina asi jo…ja uz mela strach ze u nas neco podceni. Nekdo psal, ze se to dela az pokud je prvni ivf neuspesne..a co tyv jake jsi fazi? :-)

nahoře v diskuzi si zapni podpisy, pak uvidíš kdo je v jaké fázi :palec:

• Citovat
  • Upravit
popina
5.4.13 13:34

@Nunetka věř svým doktorům. My všichni jsme tu lajci a každý to má opravdu jinak. Každá máme jiné problémy, které se jinak léčí. Tak neboj, určitě to nepodcení :palec:

Jinak já jdu v pondělí taky na odběr vajíček. :dance:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
5.4.13 13:34
@Baby1987 píše:
Tak holjy v pondeli jdu na opu jo a ty nutridrinky se budou hodit mozna mi ohss trochu hrozi to rekne presne dr v pondeli po opu mam pry hodne foliku

co je hodně folikulů, třeba 30?

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
5.4.13 13:35
@popina píše:
@Nunetka věř svým doktorům. My všichni jsme tu lajci a každý to má opravdu jinak. Každá máme jiné problémy, které se jinak léčí. Tak neboj, určitě to nepodcení :palec:Jinak já jdu v pondělí taky na odběr vajíček. :dance:

v sobotu pícháš ovitrelle nebo pregnyl že? :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
popina
5.4.13 13:36

@LuciTau jojo, pregnyl bohužel nebyl, tak jsem si musela koupit 2 injekce Ovitrelle. V sobotu hezky píchnu a pak jdu ještě v neděli ráno na nějakou injekci do zadku - Dexamed (ani nevím na co to je). Asi lepší všechno nevědět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex