Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Baby1987 Neboj neprasknou… Maj to tak časově naplánovaný, že se to krásně stihne.
@MišulaF Já si myslím, že je to naprosto přirozené. Jednou člověk v tom kolotoči je a už se to nezmění. Není možný na to nemyslet. Důležité je věřit tomu, že to dobře dopadne!
Jj pregnyl je presne nacasovan a musi byt podan v predepsanou hodinu prave kvuli tomu, aby nedoslo k popraskani foliku driv nez je vyndaj ![]()
Jj ja musim dnes v 20h nechat pichnout pichnou mi ho na pohotovosti kdyz si ho prinesu ze jo? minule mi ho tam pichly
Ahoj holky, tak po delší době zde, byla jsem v nemocnici s OHSS dnes mě pustili, musim říct že docela síla, ještě to tak na 14 dní bude.Dnes jsem dostala ms tak doufám že se to začne ubírat dobrým směrem. Máme zamraženo 14 jednodenních embryí a 5 čtyřdenních. Tak doufám že se dám brzo do kupy a pojedu si pro zmrzlíky. A co je tady nového? Moc jsem nedočítala ![]()
@medmenka Ahoj. Chudáku, to je mi Tě líto.
Nebudu mluvit za ostatní co je vše nového. Já jsem byla 29.3 na ET, ale teď po týdnu mám typický PMS. A testy taky negativní, takže už si jen přeju, ať to dostanu a nemusím na nic čekat.
Medmenko to ohss me mrzi ted uz bude jen dobre
mi taky hrozi kolik jsi mela foliku?
@Tofik tak to je mi moc líto, tak ať potvora dorazí, příště už to musí vyjít uvidíš moc bych ti to přála ![]()
@Tofik píše:
@medmenka Ahoj. Chudáku, to je mi Tě líto.Nebudu mluvit za ostatní co je vše nového. Já jsem byla 29.3 na ET, ale teď po týdnu mám typický PMS. A testy taky negativní, takže už si jen přeju, ať to dostanu a nemusím na nic čekat.
co blbneš, PMS je normální a je naprosto normální že může b´ýt 7DP ET test negativní, třeba se ještě objeví, né nadarmos e říká netestovat dříve než 14dní po ET ![]()
Ty jo slusna uroda ja mam pry cca 20na kazde strane v takovem poctu urco budes mit to vyvolene mimi ![]()
@Baby1987 píše:
Ty jo slusna uroda ja mam pry cca 20na kazde strane v takovem poctu urco budes mit to vyvolene mimi
to je taky celkem festácký to bude super uroda
hlavně aby byli plný ![]()